Geyiğin Gülleri

ayyy bi günde kıymalııı yada peynirli alalımmm yiyelimmmm kahvalt evetttt dur aşkımı bi ariim diyimki kızlarlaa ne günü bişe yapalımm
ayy kıymalımı yesek dag başında yadaaaa :)
sana geldik yeni daha dışarda yeriz yaniii lülüüüüü benim evim yok bende dışarda ağırlıycam sizi napim evlenincede evimde inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
ne alakası var sen ben ne farkeder olan olmayana ewvini açacak:D
ısırma ısırma ısıttt

parmakların dondu yasamıyom :roflol::roflol::roflol:

ben yimem öle sağlıksız şeleri bana özel menü hazırlarasan gelerim lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:
tımam sana peynirgillerden bişiler yaparım

rmazanda dedimki ramazan bitsin ilk eşim mc den yada burger kingden menü yicem çok canım istiyodu
bayramda burger kinge gittik bi menü vardı çift kişilik etli ama okadar güseldiki 2tane yedimm haşimdi canım yine istiyooo iftarda ölemi yesem acaa

LÜLÜ BEN ramazanda 2 kere iftarda wooper menu yedim... ben wooper yerken benimki o çift menulerden 2 tane aldı yedii 2 kola 2 hamburger 2 patates... :)))))
Evet bence yiyebilirsin güsel oluyoooo

eda saten nezaman öle menü yesem aklıma sen geliyosunnn :D bigünde beraber öle yiyek güllü sen ben uf bize çok zaman lasım:D
izinliyken yapmadıkta bişe ekizler

manyak nie aramadın ekizzz bende kaynanamlarla takıldım onlarda öle alıştıki bana dün işe geldim arıyolar gel kahvaltıya die
akşam kayınpeder aradı lülüfut napıyosun nie gelmedin die:D dedim tamamdaaa

eda saten nezaman öle menü yesem aklıma sen geliyosunnn :D bigünde beraber öle yiyek güllü sen ben uf bize çok zaman lasım:D
izinliyken yapmadıkta bişe ekizler

Evettt nikerede beraber menu yiyelimmmm wooper yiyelim bakın hafta içi 6 dan sonra haftasonu cumartesi saat 1 den sonra boşum ben. cumartesi 1 gibi gidebiliriz meselaa ama yarın hariç yarı nöbetöiyim haftaya olablir lülü sende yemege die çıkarsın öğlede 1 saat takılıırsss sonra seni işe postalar güllüyle ben takılıırssss uşana bişeler bakarız kamilee :roflol: :sm_cool: :icecream: :dance: :teytey: :nazar:

güllü bebenin ilk kıyafetleri benden tamammı hastane çıkışı hemide ahan

113472_200-200.jpg

Evettt nikerede beraber menu yiyelimmmm wooper yiyelim bakın hafta içi 6 dan sonra haftasonu cumartesi saat 1 den sonra boşum ben. cumartesi 1 gibi gidebiliriz meselaa ama yarın hariç yarı nöbetöiyim haftaya olablir lülü sende yemege die çıkarsın öğlede 1 saat takılıırsss sonra seni işe postalar güllüyle ben takılıırssss uşana bişeler bakarız kamilee :roflol: :sm_cool: :icecream: :dance: :teytey: :nazar:

çok güsel olabilüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile5

manyak nie aramadın ekizzz bende kaynanamlarla takıldım onlarda öle alıştıki bana dün işe geldim arıyolar gel kahvaltıya die
akşam kayınpeder aradı lülüfut napıyosun nie gelmedin die:D dedim tamamdaaa

kız nebilim pinekledim öle evde iş yaptı ablam biras bende yattım genelde
he iyi alıştılar:D

güllü bebenin ilk kıyafetleri benden tamammı hastane çıkışı hemide ahan

113472_200-200.jpg
:asigim: uy fanatik oalcak uşam hee
canım benimŞenizŞenizŞenizŞeniz
o günler gelsin bi hele sanki gelmicekmiş gibi :S

delü:roflol: kmil die die kamil olcak sisin yüzünüzden kamile diyin kız olsun:D

Back
X