Geyiğin Gülleri

güllü imzandaki bayanda sabah akşam doğuracak gibi :)))
karnı o kadar büyük

aslında önce küçük olacak gün geçtikçe büyüyecek karnı
daha güzel olur o zaman :)))

kzılar pantolon istiyom ama alıcam şimdi belkide dahada giyemicen hatta aldım bitane geçengün kumaş
şimdi bakıyomda böle pantolonlar var burda varmıdır acaba

1238143117946167.jpg

1173708144851742.jpg

1242892193716708.jpg

Son düzenleme:
GÜLLÜ MEVCUT PANTOLONLARINA bu beli yaptırabiliyosun biliyomusun
diyelim kotunu götürr veya kumaş beline böle yapıyolarr
tabi eğer kıçın şişipte kotun sana olmuyosa bacakların çok kilo aldıysa hiç girmiyosa ona yapacak bişi yok ama genelde belden kapanmas onada böle yapıyosun hem masrafsız hemde soradan çıkar tekrar giy eskisi gibi

GÜLLÜ MEVCUT PANTOLONLARINA bu beli yaptırabiliyosun biliyomusun
diyelim kotunu götürr veya kumaş beline böle yapıyolarr
tabi eğer kıçın şişipte kotun sana olmuyosa bacakların çok kilo aldıysa hiç girmiyosa ona yapacak bişi yok ama genelde belden kapanmas onada böle yapıyosun hem masrafsız hemde soradan çıkar tekrar giy eskisi gibi

he kız bende onu dicektim sana canbakkalda kızlar varya oraya gitim bayrm üstü dedim beli lastıklı pantolon sordum da oda öel dedi bana
ama beim kotlar genelde hep boru paça ve dar sanmıyomki olsun :S
şu baktım adreste çok güsel şeler var ama dediğim gibide kumaş pantolonlarımı değerlendirirm

Hamileyken hamile kaldı..............

gülşen kız dikkatli ol ha... bak milliyettte ne yazıyo : :roflol: kamil ve kamile aynı anda gelmesin :roflol:

Hamileyken hamile kaldı

Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak

tövbe yarabbi dünyanın sonu geliyooo geçen aynını apo sordu bana dedim saçmalama öle bişi olurmuu
adet olmadığımız için döllenme olmaz hamileykenn ama baksana hangi ülke burası acabaaa

gülşen kız dikkatli ol ha... bak milliyettte ne yazıyo : :roflol: kamil ve kamile aynı anda gelmesin :roflol:

Hamileyken hamile kaldı

Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak
aaaaaaaaaaaaaa :1shok: ne diyosun kız
korkutma lan beniÇok üzgünüm çoook

Hamileyken hamile kaldı

yuh nası oluoya yumrtlamışmı yani
yada yumurta vardı önceden kalmıştı. bide 15 gün yasak demiştiya size gülüş bunlar 2.5 hafta sona yapmış :jeyyar:

Back
X