Geyiğin Gülleri

aynen aynen lülü bende hep böle yazın hamile olmayı isterim hep öyle hayal kurarım belki size saçma gelir ama çoktur benim hayalim
kız benim kadar hayal kuran yoktur die düşünüyom bazen varya öle çok hayal kurarımki hayaller aleminde yaşarım resmen :))))
meriba kızlarrr :lepi:

bayadır gelmiodum bi uğrim dedim :lepi:

oo bayan gülüş avatarınz da muğteşem kaydirigubbakcemile3

ne yımırtası ne oli,fazla yımırta varsa bir ibana omlet yapsın kaydirigubbakcemile3
ösledik seniii Şeniz
ne olamıcakmışın deli
valla çok üzülüyorum öle konuşma olucak allahın izniyle dualarım hep senile Şeniz

:CüvCüv: bole olamıcam gibi geliyoooooooo

evlenmeden öncede hiç evlenemicem gibi geliyoduuu araba sürmeyi hiç örenemicen gibi gelirdi öğrendimm evlendim inşallak bigünde uşam olcakk Şeniz

kız benim kadar hayal kuran yoktur die düşünüyom bazen varya öle çok hayal kurarımki hayaller aleminde yaşarım resmen :))))

ösledik seniii Şeniz

:CüvCüv: bole olamıcam gibi geliyoooooooo

evlenmeden öncede hiç evlenemicem gibi geliyoduuu araba sürmeyi hiç örenemicen gibi gelirdi öğrendimm evlendim inşallak bigünde uşam olcakk Şeniz

amin cnm hayırlısıyla inş

bana araba sürmeyi öğretsene kaydirigubbakcemile3

kocem öğretmiy
sen çıakrsan trafiğe ben ehliyeti gidip teslime decem dio:mymeka: ekiz

güllüşen, göksenin, Huysuz+, KK Pro Üyeikircikli+, Kömür Prenses+, nidah+, KK Pro Üyennilüfern+, şeker-leblebi+

oh ohh maşallah allah artırsın :)))

şimdi beni aradı patron dioki dün hastane gittin dedinki hayırlı bi haber alacam :d
nedir hayırlımı dedim evet öle
o bi sevindi görsen allah dio analı bablı büyütsün çoks evindim güsel duygular yaşıcaksın
bizde seni bunaltmayıs çok güsel geçer inş dio
kıpkırmızı oldum telde bile :kedi:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
şeker-leblebi, edda1985+, güllüşen+, göksenin+, Huysuz+, ikircikli, Kömür Prenses+, nidah, nnilüfern+

yokmu artıran hihoyyyt

şimdi beni aradı patron dioki dün hastane gittin dedinki hayırlı bi haber alacam :d
nedir hayırlımı dedim evet öle
o bi sevindi görsen allah dio analı bablı büyütsün çoks evindim güsel duygular yaşıcaksın
bizde seni bunaltmayıs çok güsel geçer inş dio
kıpkırmızı oldum telde bile :kedi:

DÜNDE BEN apoya sordumki güllü işyerine sölediği zaman sorun çıkarırlarmı aca adamlar yok kıs dedi onlar nekadar iyi insanlar varyaa nie bişi diceklerrr glşen kusmaya başladımı izin bile verirler ona :roflol::roflol::roflol:

BEN SANA öretim sende bana ehliyet al olarmı :D
motordan kalıyom hep
he ben motordan anlarım tamam kaydirigubbakcemile5
hadi bakalım hayırlısı güllüm

aynen nilü evde yalnız kaldığımda bile tv izlemek yerine hayal kurarım haa
saol cnm benim
DÜNDE BEN apoya sordumki güllü işyerine sölediği zaman sorun çıkarırlarmı aca adamlar yok kıs dedi onlar nekadar iyi insanlar varyaa nie bişi diceklerrr glşen kusmaya başladımı izin bile verirler ona :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

evet h.abi demişti bana ki saten ilerde böyle bişiylerin olucak felan konuşmuştuk öle insnlarda içten içe insnaların bişiy düşünürmü acaba die düşünmek bile beni yorar.

de apoya o kusmıcak:sinifsinif:

fazla hayal iyi değildir
hayal kırıklığına uğrarsınız

uğramayız ağzından yel alsın şakkıdı
çok terssin bugün noldu

:roflol::roflol::roflol: bana öle dese küserim hemenn :roflol:
dönüyom kı*ımı hemen zaten öyle deyince kaydirigubbakcemile3

bnde çok kurardım baktım olmuyo kurmuyorum artıkın:umursamaz:

bizimkiler olur inş ne deyim

Back
X