Geyiğin Gülleri

edaa ciddimi ferideye sölim oda içsin ozaman çay çok içer o normalde yeşil çay içsin bareme

eda bende öle varya akşam acıktımya urda yyemedim 7yi bekledim gittik ahmet ustaya dedim ben karışık kavurmalı pide yicem bide 2tane lahmacun söledim sütlaç güyam hepsini yicem ama yokk yiyemedimm aç gözlülümden

dün kendime söz vermiştim yemiycem diyeee ama acıkınca gözlerim dönüyo :)))
yeşil çay aldım yanıma içerim baya sıkılaştırıyo yeşil çay tavsiye ederim kızlarrrr

ozaman çantandan çaktırmadan teker teker at ağzınaa :):):))) :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

ŞenizŞeniz Bİ ara senle karşılıklı woper yemek istiyorum hemide 2tane :roflol:

ya verme ozaman ye masa altından :D
:roflol::roflol:
kızlar dün nolduuu işyerinde şimdi bizim face , msn gibi siteler engellendiyaa..
burda bi erkek arkadaş diyo banakiii çiçek senin bu size engellense işi bırakırsın belkideee
dedim heeeeeeeeeeeeeeee bura olmasa nerde vakit geçirip kafa dağıtacammm

cidden burasıda olmasa vakit geçmez haaa işteee
kesinlikle msn ve kk alınırsa elimden çlışmam bende zemuszemus

nezaman istersen lülümmm haftaya cumartesi olabilir meselaaa işten çıkar yanına gelirz ordan geçerisss

bende istiyom bi meüden hiç yemedim:umursamaz:

edaa ciddimi ferideye sölim oda içsin ozaman çay çok içer o normalde yeşil çay içsin bareme

eda bende öle varya akşam acıktımya urda yyemedim 7yi bekledim gittik ahmet ustaya dedim ben karışık kavurmalı pide yicem bide 2tane lahmacun söledim sütlaç güyam hepsini yicem ama yokk yiyemedimm aç gözlülümden

KIZ YEŞİL ÇAY BEN Bİ ARA İÇERDİM SÜPER FAYDALI BIRAKTIM 1 SENEDİR İÇMİYORUM .. ÖNCEDEN ÇOK İÇERDİM Cidden SIKILAŞTIRIYO.. ÇOK FAYDALII BEN BİDE DÜN FORM ÇAY A YEŞİL ÇAY KATTIM SABAH TUVALETE ZOR KOŞTUM :)))
HER AKŞAM YEŞİL ÇAY 2 GÜNDE 1 DE FORM ÇAY İÇECEM BÖYLE CE TUVALET SORUNUDA GİDER BELKİ

KIZ YEŞİL ÇAY BEN Bİ ARA İÇERDİM SÜPER FAYDALI BIRAKTIM 1 SENEDİR İÇMİYORUM .. ÖNCEDEN ÇOK İÇERDİM Cidden SIKILAŞTIRIYO.. ÇOK FAYDALII BEN BİDE DÜN FORM ÇAY A YEŞİL ÇAY KATTIM SABAH TUVALETE ZOR KOŞTUM :)))
HER AKŞAM YEŞİL ÇAY 2 GÜNDE 1 DE FORM ÇAY İÇECEM BÖYLE CE TUVALET SORUNUDA GİDER BELKİ

deli :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

kesinlikle msn ve kk alınırsa elimden çlışmam bende zemuszemus

AYNENNN :)

bende istiyom bi meüden hiç yemedim:umursamaz:

KIZ WONDERFULLL L

[ı]eda bak hepİmİzİ yoldan Çıkardın pÜ sana pÜÜÜÜÜ[/ı]

HE YAAA HEPİNİS BENİM GİBİ AÇ GÖSLÜ OLDUNUSS :):):) :roflol:

woper menüde ne var kıslar
köftesi harika sogan marul sos olarakda bufalo sossss alacaksın yanıaaa birde tavuk nugettt bofalo sosa batıracaksınn cokacimcoookcokacimcoook dayanamıyorummmm meydanamı gelsemmm yawww sipaiş getiriyomuydu burger king?

bimiyom getiriyomu die ama tavuk nugget deilde soğan halkası varya apo onu seviyo bi ara eve aldı anam kızart kızart bitmiyooo içersindede okadar çok varkiii apo seviyo onu ben sevmiyom

çiçek dün feride dediya anıla git örtü beğendim gittim baktım akşam
kadife bir örtü kahve ama nasıl kahve varya çikolata eridiğizaman bi renk olurya öle bi kahve vede sarı pullarla işlemesi var fakat çok ağırr güsel ama ağırrr bi örtüüü 700küsürden 600e felan düştü beğendinse alim dedi bana bende aman aman çok beğenmedim güsel ama herzaman kullanılmaz oda saten misafirlik alıyomuş yani günlük kullanmıcakmışş
o renkten birde kadife kanat yaptırcakmış içersinede krem tül dedim karanlık olmasmı ama bilmem ki nasıl olcak

Back
X