Geyiğin Gülleri

o taktı güllüü çok takıntılıı mesela diyosun sen onaki feride şu hiç kullanışlı deil takıyo ona gittiği heryerde onlar kullanışlı değil diyoo yani kendi şahsının bi fikri hiçbirzaman yok nere çekersen oraya gidiyo sinir oluyorum bazenn
ondan kayınvaldem hep bana soruyo fikrimi alıyoo

çiçek dün feride dediya anıla git örtü beğendim gittim baktım akşam
kadife bir örtü kahve ama nasıl kahve varya çikolata eridiğizaman bi renk olurya öle bi kahve vede sarı pullarla işlemesi var fakat çok ağırr güsel ama ağırrr bi örtüüü 700küsürden 600e felan düştü beğendinse alim dedi bana bende aman aman çok beğenmedim güsel ama herzaman kullanılmaz oda saten misafirlik alıyomuş yani günlük kullanmıcakmışş
o renkten birde kadife kanat yaptırcakmış içersinede krem tül dedim karanlık olmasmı ama bilmem ki nasıl olcak

lülüüü kadiye bence hiç almasın... kadiye biraz kullanılınca üstünde tozlu görünüyo zaten toz çeker... anıldan bende begendim ama kumaşını begenmiştim ince bi kumaş gümüş renki içinde siyah yuvarlaklar var ve o yuvarlaklara taş takacak siyah taş... örtü olarak 450 demişti yanlış hatırlamıyorsam ama perdeler pahalı diyor orası ya... 1 milyar diyo kenarlıklı güzel perdeye... çüş bence...

ben diyorumkiii mobilyamı sen diyince açık kahve feridenin ki gibi bişe alabilirim aklıma yatarsa belki ama siyahlı bişesi olsunkii örtü ve perde siyahlı istiyom...

o taktı güllüü çok takıntılıı mesela diyosun sen onaki feride şu hiç kullanışlı deil takıyo ona gittiği heryerde onlar kullanışlı değil diyoo yani kendi şahsının bi fikri hiçbirzaman yok nere çekersen oraya gidiyo sinir oluyorum bazenn
ondan kayınvaldem hep bana soruyo fikrimi alıyoo

bende de şey var... ben kendin begendim diyelim bi şey bi mobilya bişe.. illaa birileride tamam diycekkkk çok güzelll ayyy süper diycekk :) yoksa alamıyommm

lülüüü kadiye bence hiç almasın... kadiye biraz kullanılınca üstünde tozlu görünüyo zaten toz çeker... anıldan bende begendim ama kumaşını begenmiştim ince bi kumaş gümüş renki içinde siyah yuvarlaklar var ve o yuvarlaklara taş takacak siyah taş... örtü olarak 450 demişti yanlış hatırlamıyorsam ama perdeler pahalı diyor orası ya... 1 milyar diyo kenarlıklı güzel perdeye... çüş bence...

ben diyorumkiii mobilyamı sen diyince açık kahve feridenin ki gibi bişe alabilirim aklıma yatarsa belki ama siyahlı bişesi olsunkii örtü ve perde siyahlı istiyom...

E İŞTE istikbalde var istediğin gibi siyahlı saten trabzonda bi istikbal birde duayen başkada bi yer yok mobilyası güsel

kız bu saten günlük kullanmıcak bilmiyom valla naparsa yapsın
gitti ankastresinin ocanın demirlerini döküm aldı salak ayağa kalkmıyoo yağ oldumu temisliğini nasıl yapacak bilmiyorum

E İŞTE istikbalde var istediğin gibi siyahlı saten trabzonda bi istikbal birde duayen başkada bi yer yok mobilyası güsel

gitti ankastresinin ocanın demirlerini döküm aldı salak ayağa kalkmıyoo yağ oldumu temisliğini nasıl yapacak bilmiyorum

döküm çok ağır olur bee
normalde bile ocak temizlemeyi sevmiyorum ben :sinifsinif:

öylede güzel olur eminim ben soganı çok severim..
ama mesela biber karabiber un yağlı bi sos yapıp soganları ona bulayıp yapılabilirrr değişik olurr tahminim

bende severim soğanı
öyle hiç denemedim
tereyağında falan kızartıyorum nefis oluyor tadı cokacimcoook

normalde ne oluyoki demirleri demir daa siyah demir oluyo öyle değilmi lülüüü
döküm nekiii ben tencerelerimi döküm aldım ayaaa kalkmıyo :))

işte bakacam haftaya hafta sonu istikbaleee şanada senin dediğin yere.. duayende begendim ama 10 milyar dedi çüşşşşşşş dedim içimdenn

günlük ben almıştım taçtan bunu
3676_buyuk.jpg

bunu günlük kullanırım bitane dediğin gibi misafir için :) kısaca gösteriş için türkçesi :roflol:

bende de şey var... ben kendin begendim diyelim bi şey bi mobilya bişe.. illaa birileride tamam diycekkkk çok güzelll ayyy süper diycekk :) yoksa alamıyommm
ya bende öleyimdir ama ben genelde hep tek çıkarım O YÜZDEN fikir sormam biride bişiy söleyip canımı sıkmaz
soslu değil
soğanı halka halka doğrayıp kızartıyorum
belki orada yapılan daha güzeldir kıyaslama yapamam tabi

tek kızartıyosun okadar ölemiii

normalde ne oluyoki demirleri demir daa siyah demir oluyo öyle değilmi lülüüü
döküm nekiii ben tencerelerimi döküm aldım ayaaa kalkmıyo :))

işte bakacam haftaya hafta sonu istikbaleee şanada senin dediğin yere.. duayende begendim ama 10 milyar dedi çüşşşşşşş dedim içimdenn

günlük ben almıştım taçtan bunu
3676_buyuk.jpg

bunu günlük kullanırım bitane dediğin gibi misafir için :) kısaca gösteriş için türkçesi :roflol:

e öle ama daa eda millet bakmnaya geliyooo uyduruk bişi seremessinnn
gösteriş tabii

kız bak eklim sana dökümü

aha benim aldığım ilk ocak böleydi sora bizim ocak yerim çakmaya ölçüsü uymadı oraya değişmek zorunda kaldım

r25437.jpg

yakından böle demiri normal bizimki gibideil
13.jpg

wuuu ne gerek var lülü dökümeee annemler kullanıyo fırınlarını senelerdir noluyo :))))
kaldırıyoruz demiri sil ohh mis gibi :))

ben içime bir şey sinsin isterse berbat olsun alırım önemli olan slıdna benim içime sinsinnnn
kararsız oldugum yerdede kesin yanımda birini götürürüm :))

Back
X