Geyiğin Gülleri

çiçek chimada o söledin gibi uzun önden bağlıyosunn bolera gibinnkolları yarasa kol bayağı bi boll çok güseldi ama bedenim yoktu L si vardı vede siyahı ve sütlükahvesi var bak istersen 42tl

sütlü kahve bitane aldım boynerden bikere giymedim uyduramadım bişeyleee onada uygun bişeler almalıyım...

ama eger dediğin modeli güzelse alabilirimmm AMA BEN L GİYMİYORUM CANIM M GİYİYORUMMMMM tamammııııııııııııııııııı :roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol:
tabiiii büyük olunca hemen çiçeğe olurr dimiiii ziliiiiiii :roflol::roflol:

kızlar forumda okudum emla diye bi krem varmış makineyle almadan önce onu sürüp 1 saat filan bekliyosun sonra hiç acımıyoo... genital bölge içinde kullanılıyo... sigortada ödüyomuş yani yazdırabiliyoruz karneyee ben alıp hemen deniycemmm pazartesii

dene dene çiçek bizede de hemde hamilelere sakıncası varmı bak:D

vefalı kız gidemiyo :)) mucukkk

deniycem kuzummmm lazer gitmek istiyodum yumurtalıklara zararlı dedi kuzenim kadın dogum uzmanı.oturdum aşagı ama makinede acıyodu şimdi böyle olsa harikaaa olurrrr siteye yazan herkez acımıyo demişş demekki dogruu

lülü kaça kadar burdasınnn ???

kızlar forumda okudum emla diye bi krem varmış makineyle almadan önce onu sürüp 1 saat filan bekliyosun sonra hiç acımıyoo... genital bölge içinde kullanılıyo... sigortada ödüyomuş yani yazdırabiliyoruz karneyee ben alıp hemen deniycemmm pazartesii

ben ağda yapıyom
cillop gibi oluyor
mis mis kaydirigubbakcemile3

Back
X