Geyiğin Gülleri

bindim bostancı dolmuşuna tamammı normalde biliyosun nerden gittiklerini güzergahlarını 2kişi var bostancı yolcusu ben bide bi kız bu aldı hastane yolcusu tamammı tabi ben anlamadım bostancı sandım onlarıda sora bi baktım dönmedi yukarıı hastaneye çıkıyo ay ödüm koptu dedim aca yanlışamı bindim dedim bostancı dimi evet dedi gidicez bu çıktı eda teee hastaneyeee ordan çıkmasınmı en tepeye benim evi geçti yanii dedim ben ak inş inicem dedi dönüşte bırakcam yani meydana giderken bırakıcak 10,30da bindim dolmuşa 11,05de evdeydim düşünn aldım adamın plakasını kesinlikle şikayet edicem aptal yaa

lülü bide dolmuşlaı gittin kızım hiç üşenmedinmiiiiid
dolmuşa gitt in yürü eve evden çık yürü dolmuşaaa iyi aferin sanaa

canım apoyu aradım götürcekti beni şirkette tüm arabalar biyerlere gitmiş bekle saat 12yi dedi o saate kadar bekleyemesdim o yüzden gitmek zorunda kaldım napim

kömür sen kesin hamilesin ben sana dimm

:CüvCüv:

süper bi sözz günün sözü seçiyorum !! sositososito
kaydirigubbakcemile5
bindim bostancı dolmuşuna tamammı normalde biliyosun nerden gittiklerini güzergahlarını 2kişi var bostancı yolcusu ben bide bi kız bu aldı hastane yolcusu tamammı tabi ben anlamadım bostancı sandım onlarıda sora bi baktım dönmedi yukarıı hastaneye çıkıyo ay ödüm koptu dedim aca yanlışamı bindim dedim bostancı dimi evet dedi gidicez bu çıktı eda teee hastaneyeee ordan çıkmasınmı en tepeye benim evi geçti yanii dedim ben ak inş inicem dedi dönüşte bırakcam yani meydana giderken bırakıcak 10,30da bindim dolmuşa 11,05de evdeydim düşünn aldım adamın plakasını kesinlikle şikayet edicem aptal yaa

yuh yaa kızım yolcu olsunda para için yapmıcağı şey yoktur hepsi aynı sinir oluyom:mymeka
:

BAK ogün varmısın yokmusunda kız çıktıya ismi çok güsel SıDAL ama a yı yumuşak okuyacan anlamıda yaprağın gölgesii çok sevdim sora bikaç isim baktım sana c.tsi gecesi du yazıcam

aaevet güselmiş sidal
bekliyom doğmamaış uşa isim arayrız :roflol:
ama istiyomki bi ismi olsuda alıştırma yapayım :roflol:

Back
X