geyik bizim işimiz

büyükşehirde bile kapı önünde oturuyorlar nereye gittiğimi nereden geldiğimi soruyorlar.aralarında sevdiğim teyze var onun market eczane sağlık ocağı tüm ihtiyaçlarını sağlarım arabayla götürür getiririm.ama bazıları hem yaşlı hem de kötü niyetli.eşimin kilosunun bile dedikodusunu yaptılar.şimdiki evimde kiradayım ama başka yerlerde evlerimiz var.aaaaa ceyceylerin hali ne olacak kaç yıldır ev bile alamadılar diye de konuşuluyormuşş ha ha ha.alayım bir ev sevinsinler derkenn fakirlik geldii pandemi geldiiii olmadııı :rolleyes:
Cok fakirsin ceycey🤣
Pandemi de vurdu napcan kiraya talim.de gec🤣🤣🤣 onlar da gariban sansin boşver
Ketçap mayonezi bile var bu diyetin🤣🤣🤣🤣
Aaaa nasil bir diyetmis o öyle 🤣

isveçe gidecektik ya bizzz.konu nerelere geldi.şu oyuncu kız vardı abd ye gitmek için 80 lik bir adamla evlenmişti .haber var mı ondan?adam yaşıyor mu öldü mü?

159 74 suan daha siskoyum ben. Cooook eskiden 49 52 gezerdim. Yıllardır boyleyim😭😭😭😭
74u en son 10 sene önce gördüm :(
Diyet yaptıkça kilo aldim yiyerek sismanlasam canim yanmazdi ben az yemekten kilo aldim bu aralar da ödemden sikayetciyim gitmiyor valla

isveçe gidecektik ya bizzz.konu nerelere geldi.şu oyuncu kız vardı abd ye gitmek için 80 lik bir adamla evlenmişti .haber var mı ondan?adam yaşıyor mu öldü mü?
Evet hadi bea bize vize cikartacakti🤣🤣🤣 ya da davet de gönderecek olabilir hatta referans olursa tadindan yenmez🤣

74u en son 10 sene önce gördüm :KK43:
Diyet yaptıkça kilo aldim yiyerek sismanlasam canim yanmazdi ben az yemekten kilo aldim bu aralar da ödemden sikayetciyim gitmiyor valla
şu an kaç kilosun?bence bir diet gurubu oluşturup beraber zayıflayabiliriz.1 ay deneyelimm mi?

Mükemmel tost ekmeğini alıyon icine sucuk kasar ketcap mayonez pisince indir mideye. Sonra bi ohhhhh çekiyorsun, butun yağlar eriyor😍🥰😍🥰😍
Şimdi benim tostum 2 dilim tam buğday ekmeğine 2 dilim kadar peyniri ile oluyor. En fazla icine azicik tuzsuz salca surerim o kadar disini da yaglamam :) ketcap mayonez bi de sucuk🙄 hic birini yemiyorum

Back
X