- 10 Nisan 2014
- 44.000
- 116.795
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
- #1.261
internet bağlantımda sorun var neden anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünyanın radarı var o yolda yahu, bizim en kısa 2 saat sürdü şimdiye kadar:)Her gün havalimanına giden insan, eskişehire de gider gelir.
Kaptırınca 1,5 saat![]()
Elektrik kesik bizde akşamdan beri, jeneratör çalışıyor hala.internet bağlantımda sorun var neden anlamadım
Öyle gerçekten. Ben lise dahil orada okudum. Sonra üniversite için İstanbula’a gittim, bir daha dönmek nasip olmadı.en yaşanası şehirlerden biri eskişehir biri de sinop .
Niğde’ye 2 saat 10 dk da gitmişliğimiz var.Dünyanın radarı var o yolda yahu, bizim en kısa 2 saat sürdü şimdiye kadar:)
Bizde de gidip geldi birkaç defaElektrik kesik bizde akşamdan beri, jeneratör çalışıyor hala.
Altyapı falan bir yerleri eşeledilerse, olabilir.
Ekip bekliyor. Sivrihisar’da sote bir yer var, orada bekliyorlar zira biz kendilerinden düzenli ceza yiyoruz:)Niğde’ye 2 saat 10 dk da gitmişliğimiz var.
Gözlerim kapalıydı, tahammül edilecek bir hız değil.
Şaka bir yana, gitmeyeli bayağı oldu.
Radarlar hız okuma şeklinde var diye biliyorum, bayağı çevirmeli ekip şekilde mi?
Hız felakettir diyerek kamu spotumuzu verelimEkip bekliyor. Sivrihisar’da sote bir yer var, orada bekliyorlar zira biz kendilerinden düzenli ceza yiyoruz:)
bende de internet sorunlu şu an gidip gidip gelıyorBizde de gidip geldi birkaç defa
Modemi kapat aç bakalım.bende de internet sorunlu şu an gidip gidip gelıyor
benim düldülü unutma ablası tarihi eser sayılırYalan demedim de kıvırma ve hedef şaşırtma mevcut, ne yapacaksak, sapık gibi takip edecek değiliz honda garajlı ev arayalım![]()
Benim küçük kız doğduğundan beri oto koltuğu sevmiyor. Parçalıyor kendini Eskişehir’e gidene kadar. Bir seferinde ben ve küçük kızım hızlı trene bindik, büyük kızım ve eşim de arabayla gittiler. Vagonda da kıyameti kopardı.Hız felakettir diyerek kamu spotumuzu verelim
Trenle gittiniz mi hiç, kısa sürüyor deniyor.
Pandemi bitse çocuklar taşıt kullansın, hoşlarına gider diye günübirlik gitmeyi planlıyorum.
Bir ara herkes benim kızı susturmaya çalışıyordu:)) Ondan beri binmedim trenesiz iki zengin komşu konuşun ben fakirimmm konulara yabancıyımmmH Heytttt be burada mısın pırlantalı konu sahibi?
Aa asıl benim vardı öyle bir arabam bekarken, kendi arabana hakaret etme lütfen.benim düldülü unutma ablası tarihi eser sayılır
Benim büyük kızım okulu yedi beni. Kayıt yenileme dönemi de geldisiz iki zengin komşu konuşun ben fakirimmm konulara yabancıyımmm

Niye yabancısın, az camdan bak ne var gör işte.siz iki zengin komşu konuşun ben fakirimmm konulara yabancıyımmm
Pirlantasiz Deniz olsa olma mi:)H Heytttt be burada mısın pırlantalı konu sahibi?
aslaaa önermemmmm.5. sınıf için okul bakıyorum şimdiden.bunu eve çok yakın diye seçmiştimNiye yabancısın, az camdan bak ne var gör işte.
Kızın okulu buralarda mı ceycey senin, ya da hangi okul, önerir misin?
Bu çocuklar niye böyle, bilmiyorum.Benim küçük kız doğduğundan beri oto koltuğu sevmiyor. Parçalıyor kendini Eskişehir’e gidene kadar. Bir seferinde ben ve küçük kızım hızlı trene bindik, büyük kızım ve eşim de arabayla gittiler. Vagonda da kıyameti kopardı.Bir ara herkes benim kızı susturmaya çalışıyordu:)) Ondan beri binmedim trene