• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geyik bizim işimiz

Dünyanın radarı var o yolda yahu, bizim en kısa 2 saat sürdü şimdiye kadar:)
Niğde’ye 2 saat 10 dk da gitmişliğimiz var.
Gözlerim kapalıydı, tahammül edilecek bir hız değil.

Şaka bir yana, gitmeyeli bayağı oldu.
Radarlar hız okuma şeklinde var diye biliyorum, bayağı çevirmeli ekip şekilde mi?

Niğde’ye 2 saat 10 dk da gitmişliğimiz var.
Gözlerim kapalıydı, tahammül edilecek bir hız değil.

Şaka bir yana, gitmeyeli bayağı oldu.
Radarlar hız okuma şeklinde var diye biliyorum, bayağı çevirmeli ekip şekilde mi?
Ekip bekliyor. Sivrihisar’da sote bir yer var, orada bekliyorlar zira biz kendilerinden düzenli ceza yiyoruz:)

Ekip bekliyor. Sivrihisar’da sote bir yer var, orada bekliyorlar zira biz kendilerinden düzenli ceza yiyoruz:)
Hız felakettir diyerek kamu spotumuzu verelim😂

Trenle gittiniz mi hiç, kısa sürüyor deniyor.
Pandemi bitse çocuklar taşıt kullansın, hoşlarına gider diye günübirlik gitmeyi planlıyorum.

Hız felakettir diyerek kamu spotumuzu verelim😂

Trenle gittiniz mi hiç, kısa sürüyor deniyor.
Pandemi bitse çocuklar taşıt kullansın, hoşlarına gider diye günübirlik gitmeyi planlıyorum.
Benim küçük kız doğduğundan beri oto koltuğu sevmiyor. Parçalıyor kendini Eskişehir’e gidene kadar. Bir seferinde ben ve küçük kızım hızlı trene bindik, büyük kızım ve eşim de arabayla gittiler. Vagonda da kıyameti kopardı. :işsiz:Bir ara herkes benim kızı susturmaya çalışıyordu:)) Ondan beri binmedim trene

benim düldülü unutma ablası tarihi eser sayılır
Aa asıl benim vardı öyle bir arabam bekarken, kendi arabana hakaret etme lütfen.
Artık araba bana binme nolur diye yalvarıyordu, habire kaza yaptığım ve acemi olduğum için babam almıyordu başka araba😂
Mezun olunca sattık yok paraya, millet alsın diye para teklif etmeyi bile düşündük😂

Benim küçük kız doğduğundan beri oto koltuğu sevmiyor. Parçalıyor kendini Eskişehir’e gidene kadar. Bir seferinde ben ve küçük kızım hızlı trene bindik, büyük kızım ve eşim de arabayla gittiler. Vagonda da kıyameti kopardı. :işsiz:Bir ara herkes benim kızı susturmaya çalışıyordu:)) Ondan beri binmedim trene
Bu çocuklar niye böyle, bilmiyorum.
Benimkiler de geçen seneden beri ağlamazlar arabada, eskiden et kopmuş gibi ağlar, ağlamaktan morarır kusardı.
Gordiona bile giderken 5 kere dururdum yolda, indirir sakinleştirirdim.

Back
X