- 29 Ekim 2012
- 23.257
- 59.563
- 798
- 37
- Konu Sahibi Heytttt be
- #12.121
Sıcaklıgı alır diye gazozBi gazozla kandıramazsın bizi. Biz caffelatte içen sosyetik kadınlarız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcaklıgı alır diye gazozBi gazozla kandıramazsın bizi. Biz caffelatte içen sosyetik kadınlarız![]()
fakirimmm uleynnnnn savulunnnn diye bağırmak istiyorum bir filmdeTürk sineması izleyince oyle demiyordun![]()
Ne sıcağı ayol hava eksilerdeSıcaklıgı alır diye gazoz![]()
coşkun vardı bir de iyyyyy evlerden ırakkkkkkkbu adamı ılk ve sonkez izledim ve ogun gazoz ıcmedım kantınden

Ben ve unutmakdetttttttttt.+18 le alakası yohhhh yazdığımınnnnn.çabukkk unuttt unutttttt hımmm hommmmmm unutttttttt.
Iyyy meymenetsiz herifcoşkun vardı bir de iyyyyy evlerden ırakkkkkkk![]()
sus sus haturlatma hele kucuk emrahın flımlerıcoşkun vardı bir de iyyyyy evlerden ırakkkkkkk![]()
Onun tipi daha korkunc ben daha masumumcoşkun vardı bir de iyyyyy evlerden ırakkkkkkk![]()
seni bir hipnoz ederimmm adının nuri olduğunu bile unutursunnn ben harry potter im artıkım diye dolanırsın sitedeeeBen ve unutmak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onun o kasları beni deli ediyorsus sus haturlatma hele kucuk emrahın flımlerı
doğruuu o pekk bi çirkindiiiiiOnun tipi daha korkunc ben daha masumum![]()
O kadar iyi mi üflüyorsunseni bir hipnoz ederimmm adının nuri olduğunu bile unutursunnn ben harry potter im artıkım diye dolanırsın sitedeee![]()
üflemem mi mahalllede adım derin üfürükçüüüüüüü ceycey hocaaaaaaa.üfffff püffffff dedim miiii yer yerinden oynuyorrrrr.her derde devayımm .altını çok severimmmmmmmm.gelirken getir evladımmmmmmO kadar iyi mi üflüyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çocuklar herşeyden önemliiiiKıZlar benim kız film açtı beraber izlemek istiyor . Size iyi sohbetler daha sonra burda olursanız yazarım![]()
boynu bükükler![]()
sadece kaslarımı o durusu bıle benı cıldırtıyorOnun o kasları beni deli ediyor![]()
o da cimrinin kralıymışşş aynı senin gibi poloooAllahım bu cocuk benı delirtiyor