- Konu Sahibi Heytttt be
- #12.961
TmmSimdi diyince banlanmiyim ben sana özelden yazarim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TmmSimdi diyince banlanmiyim ben sana özelden yazarim

etmeee yazamammmm
 Simurgp
 abla menü dedin ya benim o kaynana gelmeden herseyi yapmam lazım nasıl yetiştircem ne yapcam ben

Simurgp
 abla menü dedin ya benim o kaynana gelmeden herseyi yapmam lazım nasıl yetiştircem ne yapcam ben 

Ben yaziyim gozunuz gönlünuz açılsınOlmaz menüyü alalim lutfen

İyi çok sevindim , Kısmetiyle gelsin insallah . Bende bildiğin gibi çalışıyorum sürekli . Haftaya semester Türkiye’ye geliyorum kısmet olursaEkimde geliyor canım benimbebiş iyi rabbim e çok şükür bir sorunumuz sıkıntımız yok.. Sen nasılsın asıl çalış çalış yıprandın

Canim onu biz bi detayli düşünürüz iki dakikada karar verilmez onaSimurgp abla menü dedin ya benim o kaynana gelmeden herseyi yapmam lazım nasıl yetiştircem ne yapcam ben

Kv bu sefer kalp krizi geçirir yada biliyorsun dengesiz beni üzecek birsey bulur yineCanim onu biz bi detayli düşünürüz iki dakikada karar verilmez ona

Ben çoktaaan uyumuşum

Kaç gün kalacaksın canım haber et patiklerin hazır duruyorİyi çok sevindim , Kısmetiyle gelsin insallah . Bende bildiğin gibi çalışıyorum sürekli . Haftaya semester Türkiye’ye geliyorum kısmet olursa

Aynen piyasa berbat herkes 1 temmuzdan sonrasını merak ediyor pandemi bahane oldu işsizliğe en güzel kılıf rabbim yardımcınız olsunBen cok sıkıldım evden ama yaaa
Oglum ilkokula basliycak ise başlayamadım suanda, ayrica iste bulamıyorum piyasa facia
Hangisine aglayim ben ya

NormaldirBen çoktaaan uyumuşum
İş olan günler tam performans olamıyorum
Ben bayağı okula gidiyorumNormaldir
Ben de evden ful calisiyorum bi rahat yok

Amin canım cok teşekkürlerAynen piyasa berbat herkes 1 temmuzdan sonrasını merak ediyor pandemi bahane oldu işsizliğe en güzel kılıf rabbim yardımcınız olsun
Gunaydin kızlarGünaydın kızlar
Cumaya kadar yükselir belki yaAmanınn tüm hisselerim düşmüş gene zarardayım 1000 tl
Sizi yeni görüyorumCumaya kadar yükselir belki ya