- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi mahperi hatun
-
- #5.781
Canım hayat kısaa birbirinizi üzmeyin bu zamanlarınızın tatlı heyecanlarını yaşayın.. Sakinleşince konuşun anlaşın halledin.. Ne olursa olsun uzak kalmayın.hayatımın aşkı neden böyle birşey yapma gereği duydun
gerçekten çok sinir etti beni pazar günü evdeydi haftaya çalışcak ona rağmen gitmedim yanına. iyi oldu
özür dilesin ondan sonra inşallah:)Canım hayat kısaa birbirinizi üzmeyin bu zamanlarınızın tatlı heyecanlarını yaşayın.. Sakinleşince konuşun anlaşın halledin.. Ne olursa olsun uzak kalmayın.
İrkeğinle hic ilgilenmiyorsunhayatımın aşkı neden böyle birşey yapma gereği duydun
gerçekten çok sinir etti beni pazar günü evdeydi haftaya çalışcak ona rağmen gitmedim yanına. iyi oldu
evet seni çok boşladım affetİrkeğinle hic ilgilenmiyorsun
O neydi yenilen yutulan birşeymiözür dilesin ondan sonra inşallah:)
Canımsın kız takılıyorum ha alınma sakın. Hayırdır seninkiyle niye kapıştınızevet seni çok boşladım affet
Hiç nazlı bi hatun değilsinO neydi yenilen yutulan birşeymibiz eşimle 5 dk kim kime atarsa atar tribini sonra geçer gider
Nazı nörücem kız huzurumuz var böyleHiç nazlı bi hatun değilsin
PisNazı nörücem kız huzurumuz var böyle
Enişte belki nazlı olmanı istiyor ne biliyon
O beni böyle severEnişte belki nazlı olmanı istiyor ne biliyon
Günaydin bitanecigime ♥ ve diger meleklerimeKIZLAAARRR Günaydınnn :)kkrizantem mahperi hatun Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa ❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
ben trip atmıyorum çok alttan alıyorum diye böyle yapıyor zaten çok saçma şeyleri büyütüyr çocuk gibiO neydi yenilen yutulan birşeymibiz eşimle 5 dk kim kime atarsa atar tribini sonra geçer gider
alınmadım bebeğim durgunum bugün sadece. canımı sıktı ya gerçekten dün gece ağlamaktan çok geç yattım moralim çok bozukCanımsın kız takılıyorum ha alınma sakın. Hayırdır seninkiyle niye kapıştınız
Canım benim kıyamam sanaben trip atmıyorum çok alttan alıyorum diye böyle yapıyor zaten çok saçma şeyleri büyütüyr çocuk gibi
alınmadım bebeğim durgunum bugün sadece. canımı sıktı ya gerçekten dün gece ağlamaktan çok geç yattım moralim çok bozuk
söylendi söylendi söylendi ben cevap atmadım sonrada bu geceyi yaşamamış sayıyorum hadi uyuyalım dedi bana beyimizdeki lükslük kimsede yok yalnız :)Canım benim kıyamam sanaüzme kendini.sakince konuş böyle yapma diye..niye yıpratıyorsun kendini
Ay güldüm yasöylendi söylendi söylendi ben cevap atmadım sonrada bu geceyi yaşamamış sayıyorum hadi uyuyalım dedi bana beyimizdeki lükslük kimsede yok yalnız :)
erkekler gerçekten hiç ince düşünmüyor çok uyuzlar yaAy güldüm ya
İyi sen cevap vermeyince hırsını alamayıp daha da söylenmemiş beterin beteri varerkekler gerçekten hiç ince düşünmüyor çok uyuzlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?