- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi mahperi hatun
-
- #5.801
Düzelir canım merak ettim harap etme kendini bırak o ağlasin sen niye ağlıyonben trip atmıyorum çok alttan alıyorum diye böyle yapıyor zaten çok saçma şeyleri büyütüyr çocuk gibi
alınmadım bebeğim durgunum bugün sadece. canımı sıktı ya gerçekten dün gece ağlamaktan çok geç yattım moralim çok bozuk
zaten çok sinirlendi ben cevap yazsam bitcek yazmıyorum daha daha yazıyo alamadı hıncını yazma yazma bende sana yazmıcam diyip dahada yazıyoİyi sen cevap vermeyince hırsını alamayıp daha da söylenmemiş beterin beteri var
senin diyo beni üzmeye ne hakkın var fln bunu derken bana saydırıyo erkek işte ya az ince düşünse böyle olmıcakta..Düzelir canım merak ettim harap etme kendini bırak o ağlasin sen niye ağlıyon
Benim nickin altinda ne yaziyor canim bi baksanazaten çok sinirlendi ben cevap yazsam bitcek yazmıyorum daha daha yazıyo alamadı hıncını yazma yazma bende sana yazmıcam diyip dahada yazıyo
senin diyo beni üzmeye ne hakkın var fln bunu derken bana saydırıyo erkek işte ya az ince düşünse böyle olmıcakta..
ay sende mi yaaaaaaa erkeklere sorsak biz odunuz gerçiiiBenim nickin altinda ne yaziyor canim bi baksana
Bozma moralini bitanem, erkek iste... Inan hepsi ayni, hic biri bizim kadar düsünceli degil. En nazik adamin icinde bile bir odun gizlidir :)ben trip atmıyorum çok alttan alıyorum diye böyle yapıyor zaten çok saçma şeyleri büyütüyr çocuk gibi
alınmadım bebeğim durgunum bugün sadece. canımı sıktı ya gerçekten dün gece ağlamaktan çok geç yattım moralim çok bozuk
Bitanem benim
evet onun için bende sinirlendim pazar günü görüşmedim bayada görüşemicez çalıştığı için ohhhhhh olsunBozma moralini bitanem, erkek iste... Inan hepsi ayni, hic biri bizim kadar düsünceli degil. En nazik adamin icinde bile bir odun gizlidir :)
Sende oraya bir odun nişanlısı yazay sende mi yaaaaaaa erkeklere sorsak biz odunuz gerçiii
yazık kız adamlaraSende oraya bir odun nişanlısı yaz
Hep adamlara yazık zaten bizimde canımız çıksınyazık kız adamlara
iyi fikir erkeklerin alayı böyleSende oraya bir odun nişanlısı yaz
hakediyorlaryazık kız adamlara
bazen hakediyorlar ama ben kıyamıyorum kocacık aiyi fikir erkeklerin alayı böyle
hakediyorlar
yok be beybimHep adamlara yazık zaten bizimde canımız çıksın
Yaz kız değişiklik olsuniyi fikir erkeklerin alayı böyle
hakediyorlar
Sizde durumlar nasıl :)yok be beybim
Dur yazıyımYaz kız değişiklik olsun
amanda amanbazen hakediyorlar ama ben kıyamıyorum kocacık a
eh işteSizde durumlar nasıl :)
Mahperi gelsin onada bir odun sevgilisi yazdircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?