- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi mahperi hatun
-
- #5.761
gel gel yaptık ama yeriz yine bugünler oburuz birazkahvaltı yaptın mı kız ben daha yapmadım yapmadıysan misafir olucam
sen hadi hamilesinde obursun bana noluyorgel gel yaptık ama yeriz yine bugünler oburuz birazEki Görüntüle 1660123
bilmem kız :)sen hadi hamilesinde obursun bana noluyorbir yeme isteği nasıl bastırıyorum hayal bile edemezsin yazık kız bana
benim sonum belli tombiş olmakbilmem kız :)
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
İyiyim canım aynen devamgünaydın canım iyiyim sen nasılsın
valla ben hiç devam değil ben pert ben iptalİyiyim canım aynen devam
Ne oldu canım işler mi yoğun..yoksa haftadonu eminönüne mi gittinvalla ben hiç devam değil ben pert ben iptal
Günaydın bitanem :) ne güzel o kalpler öyle :)KIZLAAARRR Günaydınnn :)kkrizantem mahperi hatun Denas14__ -TubiSh- @Ravzatugba Vatanseverr @avucdolusudua Y yasakhayal firdevscansu -Piraye @Sedef-armina _HaRika_ @asliii1 cimcimegfb E-brulim E efecikim @Enyalios Feraceli HAbibte I iklimim123 @Papatya gelini pofu silemm Tugcemustafa veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa ❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
Kız ne tatlı şeysin sen öyleKIZLAAARRR Günaydınnn :)kkrizantem mahperi hatun Denas14__ -TubiSh- @Ravzatugba Vatanseverr @avucdolusudua Y yasakhayal firdevscansu -Piraye @Sedef-armina _HaRika_ @asliii1 cimcimegfb E-brulim E efecikim @Enyalios Feraceli HAbibte I iklimim123 @Papatya gelini pofu silemm Tugcemustafa veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa ❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
günaydın cokomel özlettin kendini canım nasılsınKIZLAAARRR Günaydınnn :)kkrizantem mahperi hatun Denas14__ -TubiSh- @Ravzatugba Vatanseverr @avucdolusudua Y yasakhayal firdevscansu -Piraye @Sedef-armina _HaRika_ @asliii1 cimcimegfb E-brulim E efecikim @Enyalios Feraceli HAbibte I iklimim123 @Papatya gelini pofu silemm Tugcemustafa veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa ❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
sözlümle tartıştığım için hiçbiryere gitmedim hiçbir işimi yapmadım evde oturdum sinirimdenNe oldu canım işler mi yoğun..yoksa haftadonu eminönüne mi gittin
Günaydın canımKIZLAAARRR Günaydınnn :)kkrizantem mahperi hatun Denas14__ -TubiSh- @Ravzatugba Vatanseverr @avucdolusudua Y yasakhayal firdevscansu -Piraye @Sedef-armina _HaRika_ @asliii1 cimcimegfb E-brulim E efecikim @Enyalios Feraceli HAbibte I iklimim123 @Papatya gelini pofu silemm Tugcemustafa veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa ❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
Niye tartışıyorsun kız sana abla tavsiyesigünaydın cokomel özlettin kendini canım nasılsın
sözlümle tartıştığım için hiçbiryere gitmedim hiçbir işimi yapmadım evde oturdum sinirimden
Günaydın hayatım en tatlı sabahlar denasimla başlar
Ay sağol gülümGünaydın hayatım en tatlı sabahlar denasimla başlar
hayatımın aşkı neden böyle birşey yapma gereği duydun
gerçekten çok sinir etti beni pazar günü evdeydi haftaya çalışcak ona rağmen gitmedim yanına. iyi olduNiye tartışıyorsun kız sana abla tavsiyesiazcuk huyuna git zıtlsşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?