Yok sadece cok sicakEfkar mı bastı??
Aynen canım fena fenaaa.. bilemedim simdi. :))Yok sadece cok sicakevi derledim topladin derken baya yoruldum :)))
Ay biraz geyik yapakta neyin geyigini yapak
Bizi güldüren birini beklicez o zamanAynen canım fena fenaaa.. bilemedim simdi. :))
Bebiş için canım
Evet evet eveeeet birtanede karanfil olsun benim cayimaÇocukları yikadm valla yorgnljk çöktücay icicem buyrn hanımlar
Evet evet eveeeet birtanede karanfil olsun benim cayima
Evet demligin icine iki üc karanfil atinca tadi daha tatli oluyorAaa hic karanfilli cay diymamistmbizde karanfil yokki
Bi de bana yaksana nasıl koktu burnuma :)Hiic balkona oturdum bitane sigara yaktim
Evet demligin icine iki üc karanfil atinca tadi daha tatli oluyor
Bi de bana yaksana nasıl koktu burnuma :)
Alayım da deneyim bari bugün bir şey daha öğrendimo zaman sana yeniden karanfilli demleyeyim alınca
İnşallah canım bnimHayırlı sonuçlar alirsn inş canm
Ayda yılda aklıma düşerse 1 tane içerim yıllar oldu icmeyeli ama bazen kokusu cezbediyor :))Biraktin mi sigarayi? Al benden bitane tüttürek
Merci canimbenim
Bende bebisi uyuttuktan sonra bi keyif sigarasi yakarim :)))Ayda yılda aklıma düşerse 1 tane içerim yıllar oldu icmeyeli ama bazen kokusu cezbediyor :))
Aslında hiç yakilmasa ne hoş olur da işte :)Bende bebisi uyuttuktan sonra bi keyif sigarasi yakarim :)))
Ben siseye gecene kadar icmedim sigara ama esim aksamlari balkonda son bi sigara ictikten sonra t-shirtini koklardimAslında hiç yakilmasa ne hoş olur da işte :)
Bi tane Arap kahvesi aldım kokusu tütün kokusu gibi hamileyken gelip gidip torba elimde içime çekerdim onueşim görünce kafasını salladı şaşkın saskin
O kokunun sinmesi ya da komşunun balkonundan gelmesi ayrı bir olay çok feci cezbediyor :))Ben siseye gecene kadar icmedim sigara ama esim aksamlari balkonda son bi sigara ictikten sonra t-shirtini koklardim
Eveeet birde ayran cok icerdim geceleri 9 tost yerdimO kokunun sinmesi ya da komşunun balkonundan gelmesi ayrı bir olay çok feci cezbediyor :))
Ellerine sağlık canim..Çocukları yikadm valla yorgnljk çöktücay icicem buyrn hanımlar
Bende deneyecem..Evet demligin icine iki üc karanfil atinca tadi daha tatli oluyor
Canim sende mi kullanıyorsun ??Bi de bana yaksana nasıl koktu burnuma :)
[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?