Geyik geyik geyik :)

Selam kızlar.@RoSsSs Kambersiz dugun mü yaparsınız
Bu arada suan alt komşumun sigara kokusu gelir ama nedense bem hiç sevmem nedense nefesimi kesiyor aninda ses gider

Offff ya konuyu yeni gördüm tam sohbet edilecek zaman sarjim bitiyor kızlar öpüyorum sizi artık yarın görüşürüz öpüyorum sizi

Bunu düşünmem lazm bi :d sen anlatakoy
Simdiii ben 13 yaslarinda falanim tamam mi gitcem ilk defa agda yaptircam gittim kadin dedi ki biraz uzatmalisin yoksa bütün killari yakaliyamam BACAK ARASI!
Neyse uzattim tekrar gittim tabiki annemle gidicem cünkü ödemeyk o yapicak ...
her neyse kadin sagolsun aldi killarimi disarida agdaci hanimi ve annemi duyuyorum üstünü giyinirken. Kadin diyor ki anneme biraz daha ücret almaliyim annem diyor ki niye biz xy fiyata anlasmisdik falan kadin diyor sizin kiziniza biraz daha agda kullandim normalinden snnem sasirmis falan bunlar biraz tartismis kadin almis beni agde ettigi killi bezleri göstermis anneme yerin dibine girdim beeeee

Bizde bir gün kuzenimle geziyoruz aksam vakti kız kıza yasimiz 16 falan denizden gelmişiz bronzlasmisiz gelen gecen korna çalıyor biz anlamıyoruz tabi kuzenm Almanya da oturuyor normalde :d bende saf :d bi araba durdu yanimzda dedi ki kızlar sizi gideceğiniz yere bırakalım ayy ben bir utan bi bozul elimde telefon vardı alem onu tamam abi geliyoruz dedim o an aklıma o geldi sonra duyunca basıp gittiler ama ben çok utanmistm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…