Aaaaa simdi okudum :))) ay bunda utanilcak ne var kiBizde bir gün kuzenimle geziyoruz aksam vakti kız kıza yasimiz 16 falan denizden gelmişiz bronzlasmisiz gelen gecen korna çalıyor biz anlamıyoruz tabi kuzenm Almanya da oturuyor normalde :d bende saf :d bi araba durdu yanimzda dedi ki kızlar sizi gideceğiniz yere bırakalım ayy ben bir utan bi bozul elimde telefon vardı alem onu tamam abi geliyoruz dedim o an aklıma o geldisonra duyunca basıp gittiler ama ben çok utanmistm
Aaaaa simdi okudum :))) ay bunda utanilcak ne var ki16 yas güzel bir yasdi yaaa hem saf hem citir
Sahinde oturanlar hep basardiKız öyle de her gün korna basilmadigi için hic diymamostim öyle birşey
Sahinde oturanlar hep basardiay ne güzel arabayi o sahinler herkesde vardi resmen
Vallah hic görmüyorumAhahshhaa sahinciler hala var ya
Vallah hic görmüyorumki bende almanyada yasiyorum ve burada gercekten kimse kimseye korna calmaz öyle yani kuzenini alniyorum
Aynı modelden bitane bende istiyorum canım bu devirde yarı çocuk tüp bebek yildim yemin ederim bakalım bida gitcez tedaviye dua edin kızlar korkuyorumİyiymiş canım , benimde kız yemegini yiyince benden mutlusu yok...
hayırlı tedavilerin olsun canım, benim kızda tüp bebek..
Dua edicem :) korkma sakin mutlu ol belki hamile olucaksin en yakin zamanda :)A
Aynı modelden bitane bende istiyorum canım bu devirde yarı çocuk tüp bebek yildim yemin ederim bakalım bida gitcez tedaviye dua edin kızlar korkuyorum
A
Aynı modelden bitane bende istiyorum canım bu devirde yarı çocuk tüp bebek yildim yemin ederim bakalım bida gitcez tedaviye dua edin kızlar korkuyorum
Ayy sağol canım benim bı geleydi gotunu yediğim çok boktan bir süreç ya bu Arda çok kaba konuştumDua edicem :) korkma sakin mutlu ol belki hamile olucaksin en yakin zamanda :)
Dualarimiz seninle canım inş en kısa zamanda hamis olursun.. Ümidini hic bir zaman kaybetme yeter[/QUOT
SaoluSa kizlar ya akşam akşam ilaç gibi geldiniz ümit bitmiyoda kaygı var çok fena
Ayy sağol canım benim bı geleydi gotunu yediğim çok boktan bir süreç ya bu Arda çok kaba konuştum
;-)Ya gelir insallah götünüde ye basinida
Hmm en rezil 16 yaşlarında regliyken kanka arkama bak dediğimde milletin duyması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?