Geyik geyik geyik :)

of of... burda o paraya ev kredisi ödeniyor ya
istanbul uçmuş iyice..

Bu erkekler hep böyle. Ailesi ne yaparsa yapsın her zaman arkasında durur, yeri gelir gözü kör olur yaptıklarını görmez. Sadece maneviyat ile de karın doymuyor maalesef Türkiye'de. Madem durumları iyi, bir hediye alıp insanları sevindirmek ile çok mu zor geldi bu kişilere?

evet zor.. nefret ediyorum onlardan gördükce tiskinti geliyor o derece.. ama işte napyım..
oglum için sırf onun için görüşüyorum.. yapılanları hep içime attım yuttum..
eşimle ailesinin yüzündne kavga etmeyi bıraktım.. o hep görmedim duymadım bilmedim yaptı..
hep ailesini savundu kendi haline bıraktım belki bir gün oda görür
birde demez mi ailem daha ne yapsın diye.. artık onların konusu açılmıyor evimde
rabbim bir daha beni onlara muhtaç etmesin yeter.
ben allah rızası için görüşüyorum onlarla

halbu ki her zaman ailesini savunmasa biraz da olsa yapılanları kabul etseler bizde bu hallere düşmezdik değil mi..

Hiç eşinle aranı bozmaya bile değmez bu insanlar için. Eşin zaten anlayacak bir durumda olsaymış senin demene bile gerek kalmadan onların yaptıklarını sezebilirmiş. Bu günler de geçer canım, sen oğluna odaklan :))

eşimde biliyor olanı biteni kör değil oda görüyor ama der mi hiç demez.. hep savunur çünkü biliyor ki savunmasa haklısın dese işler değişecek.. bu erkekler hep böyle kız valla..

Benden gençmişsin ya, eşin de büyük ihtimal o civarlardadır. Daha gençsiniz, birlik olunca yaparsınız her şeyi. Güçlü olun yeter. Her şey gönlünüzce olsun.

aynen öyle elinizde imkan varken biran evvel evinizi alın hiç düşünmeyin
o kiraya giden paraya yazık her ay boşu boşuna
bizim kiramiz ucuz allahtan 500 tl yılbaşında ne olacak bakalım.
Ohaaa 500 muu çok iyi fiyat her yer uçmuş yaaa direk oraya mi tasinsak napsak bilemedm

Benimki de daha hala çocuk gibi. 29 yaşında daha halen çocuğu boşver hayatımızı yaşayalım diyor. ŞAPŞAL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…