of of... burda o paraya ev kredisi ödeniyor yaBoşver canım sen takma. Aldığın para önemli değil, çocuğun için çabalaman bile yeterli. böylelerine karşı güçlü duracaksın ki dediklerinden utansınlar. Sen düşersen daha da vururlar.
İstanbulda 1300 TL veriyoruz ya, pahalı
Eşimi sıkıştırıyorum ben de evi bulalım da krediyi halledeyim diye bende işte.of of... burda o paraya ev kredisi ödeniyor ya
istanbul uçmuş iyice..
evet zor.. nefret ediyorum onlardan gördükce tiskinti geliyor o derece.. ama işte napyım..Bu erkekler hep böyle. Ailesi ne yaparsa yapsın her zaman arkasında durur, yeri gelmez gözü kör olur yaptıklarını görmez. Sadece maneviyat ile de karın doymuyor maalesef Türkiye'de. Madem durumları iyi, bir hediye alıp insanları sevindirmek ile çok mu zor geldi bu kişilere?
halbu ki her zaman ailesini savunmasa biraz da olsa yapılanları kabul etseler bizde bu hallere düşmezdik değil mi..Bu erkekler hep böyle. Ailesi ne yaparsa yapsın her zaman arkasında durur, yeri gelir gözü kör olur yaptıklarını görmez. Sadece maneviyat ile de karın doymuyor maalesef Türkiye'de. Madem durumları iyi, bir hediye alıp insanları sevindirmek ile çok mu zor geldi bu kişilere?
eşimde biliyor olanı biteni kör değil oda görüyor ama der mi hiç demez.. hep savunur çünkü biliyor ki savunmasa haklısın dese işler değişecek.. bu erkekler hep böyle kız valla..Hiç eşinle aranı bozmaya bile değmez bu insanlar için. Eşin zaten anlayacak bir durumda olsaymış senin demene bile gerek kalmadan onların yaptıklarını sezebilirmiş. Bu günler de geçer canım, sen oğluna odaklan :))
en güzelini yaparsın herşey ayarında olsun kafan rahat olsun canm 25Evet öyleler, Allahtan benimki pek öyle davranmıyor bana. Ailesinden kopardım biraz evi de uzak semtten alıcam, kafa rahat
Yaşın kaçtı?
Ohaaa 500 muu çok iyi fiyat her yer uçmuş yaaa direk oraya mi tasinsak napsak bilemedmaynen öyle elinizde imkan varken biran evvel evinizi alın hiç düşünmeyin
o kiraya giden paraya yazık her ay boşu boşuna
bizim kiramiz ucuz allahtan 500 tl yılbaşında ne olacak bakalım.
gelin kızlar gelin buralar ucuzOhaaa 500 muu çok iyi fiyat her yer uçmuş yaaa direk oraya mi tasinsak napsak bilemedm
sagol canm benm eşim eşşek kadar oldu artıkBenden gençmişsin ya, eşin de büyük ihtimal o civarlardadır. Daha gençsiniz, birlik olunca yaparsınız her şeyi. Güçlü olun yeter. Her şey gönlünüzce olsun.
Gozlerm portledi suangelin kızlar gelin buralar ucuzevimde sıfır daire
cidden 500 tl kız valahi evimde sıfır daire ısı yalıtımlı birdeGozlerm portledi suan
Yas farkı ceremesni bende yasiyorm acayip kuşak çatışması var aramızda ve hep o da ailesini savunursagol canm benm eşim eşşek kadar oldu artık
33 yaşında kendisi
Ayyy çıkma otur ordacidden 500 tl kız valahi evimde sıfır daire ısı yalıtımlı birdeama şimdi cıksak 700 tl den aşağı ev yok
Erkekler hic buyumiyor ki benmki 37 yasında hala çocuklardan farkı yokBenimki de daha hala çocuk gibi. 29 yaşında daha halen çocuğu boşver hayatımızı yaşayalım diyor. ŞAPŞAL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?