- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Hahahahahahah
Valaa kendi tipigm olduğunu bile unutuyirm
Ahahahha valla sorma yarn 7 de uyanicam bugünden tembellik yapıyorum
Bütün gün ağaçta uyuyorsun olmaz ki canım böyle cık cık cık
7 de kalkacaksan hakkındır tembellik.Ahahahha valla sorma yarn 7 de uyanicam bugünden tembellik yapıyorumdd
Yarn temizlik gunummm7 de kalkacaksan hakkındır tembellik.niye erken kalkacaksın?
Yarn temizlik gunummm
Ben erken kalkınca kendimi zombi gibi hissediyorum. Allah kolaylık versin erken kalkanlara.Biz de işe gidiyoruz o saatte
Bana her an hep işkence
Allah kolaylık versin. Hiç sevmiyorum ya. Hele yazın işkence gibi.
Kışın daha kolay en azından sıcak yok.Bana her an hep işkence
Enerjik olamicam onu biliyorum 9 da bayılırım kesin aksamKışın daha kolay en azından sıcak yok.o kadar erken kalkınca enerjik olabilecek misin? Ben erken kalksam hiç yapmam. Yapamam.
Bari 9 gibi kalk. Uykunu alamazsan verimli olamazsın ki. Hem niye aynı gün yapıyorsun ki kuzum hepsini? Çok zor olur ki.Enerjik olamicam onu biliyorum 9 da bayılırım kesin aksamama napim çok isim var
Mecbur yapicam
Minnakım gelmiş hoş gelmiş ki ^.^Cixxx cixxx cixx
Hoşbuldum perimmm ev sahibi pek bı hayırsiz sankimm ://Minnakım gelmiş hoş gelmiş ki ^.^
Hoşbuldum perimmm ev sahibi pek bı hayırsiz sankimm ://
Ayy çok tşk ederim bugün icmemisrim iyi geldi Perimmmm benimEki Görüntüle 2189704
Bak sana kahve getirdim. ^.^ bana ikram da bilem bulunmadı.
Hem tembel hem hayırsız.
Ah kuzum zor oluyor ama napim iki çocukla ancak erken kalkıp yapmam lazmBari 9 gibi kalk. Uykunu alamazsan verimli olamazsın ki. Hem niye aynı gün yapıyorsun ki kuzum hepsini? Çok zor olur ki.
Afiyet olsunn kuzucum. :)) günlük içer misin? Ben de çok severim sütlü kahveyi ama dokunuyor. ://Ayy çok tşk ederim bugün icmemisrim iyi geldi Perimmmm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?