Hoşgeldin canmmm sutlacimiz varHoşbuldum perimmm ev sahibi pek bı hayırsiz sankimm ://
2 çocuk sabah uyutmaz zaten seniAh kuzum zor oluyor ama napim iki çocukla ancak erken kalkıp yapmam lazm
Onlar benden Uykucu yaaa2 çocuk sabah uyutmaz zaten seni
Almış onlar uykunun tadını o zaman.Onlar benden Uykucu yaaabiraksam onikiye kadar uyuyorlar
Sorma gece yatmazlar sabah kalkmazlar ama düzene koyucam inşAlmış onlar uykunun tadını o zaman.
Allahıımmm fırın sütlaçBuyrun kizlaaaar :)Eki Görüntüle 2189708
Sorma gece yatmazlar sabah kalkmazlar ama düzene koyucam inş
Allahıımmm fırın sütlaç
Gece uykusu çok önemli ya. Zamanında uyumak lazım. Inşallah başarabilirsin
Bir kadının başaramayacağı şey yok Allahın izni ile. :) Yaparsın yeniden.hafta içi basarmistm 10 da yatış 9 da kalkış
Yeter ki isteyim yaoamayacagm şey yok :) yeter ki uykudan uyanayim
Kız bak kalkamicam şimdi anlatma öyleBir kadının başaramayacağı şey yok Allahın izni ile. :) Yaparsın yeniden.yaa uyku da bal gibi insanın kalkası gelmiyor ki.
Sen daha yatmadın mı? Valla zorlanacaksın.Kız bak kalkamicam şimdi anlatma öylevalla şuan bile ayakta zor duruyorum
Bencede öyle kadın isterse herşeyi yapar
Diyete başladığımdan beri içmeye çalışıyorum maden suyuna bir dilim limon atıp iyi oluyor :))Afiyet olsunn kuzucum. :)) günlük içer misin? Ben de çok severim sütlü kahveyi ama dokunuyor. ://
Sabah halimi gorseydin var ya çok komijtiSen daha yatmadın mı? Valla zorlanacaksın.
Sabah halimi gorseydin var ya çok komijti
Eşime dedm uyandır beni tamam dedi geldi uyandırdı yazık acaba kalkmasam mi dedm yat tabi napican yavaş yavaş yaparsın dedi bencede çok mantıklı dedmsonra yazık hazırlanmış gidiyor bagiriyorm adama neden beni uyabdirmadn ben sana uyandır demedm mi diye vahh yazık senin kayış kopmuş yemnle diyor sensn kopuk dedm ahahahahahhaha
Kız benim içinde öyle aslında yastiigmla yaşadığım aşkı kimse bilemez ama çok birikti herşey ondan öyleydi ama malum kalkamadmYaa ahaahahahahhsabah sabah tabi kafa yerinde değil normal değil mi? e adam haklı ne aniden yükleniyorsun kendine? Ben olsam ben de kalkmam 7 de temizlik diye. Kaldırsalar geri yatarım. uyku = aşk ❤
Diyet nasıl gidiyor? Ben hiç dikkat edemiyorum korumaya aldım kendimi. ://Diyete başladığımdan beri içmeye çalışıyorum maden suyuna bir dilim limon atıp iyi oluyor :))
Başlamadın mı temizliğe?Kız benim içinde öyle aslında yastiigmla yaşadığım aşkı kimse bilemez ama çok birikti herşey ondan öyleydi ama malum kalkamadm
Ben pek dikkat edemiyorum perim ya ama iyi mi yapıyorum kötu mi bilmem ekstra kilo da almıyorum arada dinleniyorum yani istediğimi yiyip içiyorum bakıyorum bı tık yükselmiş kilo hooopp diyorum kendimeDiyet nasıl gidiyor? Ben hiç dikkat edemiyorum korumaya aldım kendimi. ://
Takıntı yaptım ben 59 olana dek bırakmayacağım.Ben pek dikkat edemiyorum perim ya ama iyi mi yapıyorum kötu mi bilmem ekstra kilo da almıyorum arada dinleniyorum yani istediğimi yiyip içiyorum bakıyorum bı tık yükselmiş kilo hooopp diyorum kendime
En azından kilo almıyorum ama diyet biraz sıkıntı bu ara çocuklar okula başladı ya koşuşturmaca dan hep aç gezioyrum zaten
Kk ya geldigimde 90 kiloydum şuan 75 bu bile süper bence ama 10 kilo daha veri p korumaya almam lazım şimdilik durağan gidiyor yani
Senin dediklerini deneyemedim daha aslında öyle bı diyete girsem rahat gider 10 kilo ben beyaz ekmek dahil herşeyi yiyorum
Vücudu sadece bişey e alıştırmaya yım diyorum çünkü diyeti kestiğini an kilo alımı başlıyor seyrek sepildek diyetteyim ben
Çocuğu okula getirdim eve gidince başlıca inşBaşlamadın mı temizliğe?aç bi müzik çok keyifli olur o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?