Geyik geyik geyik :)

Sen daha yatmadın mı? Valla zorlanacaksın.
Sabah halimi gorseydin var ya çok komijti
Eşime dedm uyandır beni tamam dedi geldi uyandırdı yazık acaba kalkmasam mi dedm yat tabi napican yavaş yavaş yaparsın dedi bencede çok mantıklı dedm sonra yazık hazırlanmış gidiyor bagiriyorm adama neden beni uyabdirmadn ben sana uyandır demedm mi diye vahh yazık senin kayış kopmuş yemnle diyor sensn kopuk dedm ahahahahahhaha

Yaa ahaahahahahh sabah sabah tabi kafa yerinde değil normal değil mi? e adam haklı ne aniden yükleniyorsun kendine? Ben olsam ben de kalkmam 7 de temizlik diye. Kaldırsalar geri yatarım. uyku = aşk ❤

Yaa ahaahahahahh sabah sabah tabi kafa yerinde değil normal değil mi? e adam haklı ne aniden yükleniyorsun kendine? Ben olsam ben de kalkmam 7 de temizlik diye. Kaldırsalar geri yatarım. uyku = aşk ❤
Kız benim içinde öyle aslında yastiigmla yaşadığım aşkı kimse bilemez ama çok birikti herşey ondan öyleydi ama malum kalkamadm

Diyet nasıl gidiyor? Ben hiç dikkat edemiyorum korumaya aldım kendimi. ://
Ben pek dikkat edemiyorum perim ya ama iyi mi yapıyorum kötu mi bilmem ekstra kilo da almıyorum arada dinleniyorum yani istediğimi yiyip içiyorum bakıyorum bı tık yükselmiş kilo hooopp diyorum kendime

En azından kilo almıyorum ama diyet biraz sıkıntı bu ara çocuklar okula başladı ya koşuşturmaca dan hep aç gezioyrum zaten

Kk ya geldigimde 90 kiloydum şuan 75 bu bile süper bence ama 10 kilo daha veri p korumaya almam lazım şimdilik durağan gidiyor yani

Senin dediklerini deneyemedim daha aslında öyle bı diyete girsem rahat gider 10 kilo ben beyaz ekmek dahil herşeyi yiyorum

Vücudu sadece bişey e alıştırmaya yım diyorum çünkü diyeti kestiğini an kilo alımı başlıyor seyrek sepildek diyetteyim ben

Takıntı yaptım ben 59 olana dek bırakmayacağım. Ama ara verdim 3 kilo kaldı zaten. Minnakım önemli olan arada duraksaman değil önemli olan hiç bırakmamak. Bırakmadığın sürece hedefine ulaşacaksın. Kaplumbağa gibi verilen kilolar kalıcı olur unutma. Hem vücut aniden boşalmaz kendini toparlar. :) yağlar aniden boşalırsa çirkin bi görünüm oluyor hele spor da yoksa eğer. Almaman bile zaten mutlu etsin seni. Acele etme zamanla aldın zamanla vereceksin. Ben o diyet sayesine kilomu koruyorum. Hem reflüm için de yapıyorum. Midem düzeldi çok şükür. Glüten çok zararlı ayrıca hiç faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…