- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Çocuğu okula getirdim eve gidince başlıca inş
Yemek hazır canm yaptm gelmedenTemizlikten önce yemeği yap bence. Yorulunca insan yapamıyor. :// ya da bugünlük hazır yersiniz. Tercih senin.
Ellerine sağlık. O zaman bi sıkıntın yok.Yemek hazır canm yaptm gelmeden
Bence sultanlık tabiEllerine sağlık. O zaman bi sıkıntın yok.keşke benim de hazır olsa. Her gün ne pişirsem derdi beni geriyor. Hani bekarlık sultanlıktı? ://
AsSELAMLAR sessizleştini hayırdır hatunlar :)
Ben niye sultan olamıyorum o zaman? Hep iş yapmak zorunda kalıyorum. Annem öyle gözümün içine bakıyor.Bence sultanlık tabi
Onu düşünmekten zaten yakında sac kalmayacak kafamzda 'D
Gel sultanım olllll hercaimmmBen niye sultan olamıyorum o zaman? Hep iş yapmak zorunda kalıyorum. Annem öyle gözümün içine bakıyor.evlenince de kocam bakar. Hayat çok zor.
Kaynanam temizliğe mi çağırır? Az yesin de uşak tutsun.Gel sultanım olllll hercaimmm
Dertlermin dermani ol :)
Evlenince daha zor bi de kaynana evi var hahahsgshah
Genelde bekliyorlar gelinlerden BN yapmiyirm tabi o ayrıKaynanam temizliğe mi çağırır? Az yesin de uşak tutsun.bana rahat yok galiba bu dünyada kuzu.
Çok şey bekliyorlar. Bıraksalar tüm gün yatacağız kendi evimiz bitti onların ki eksik kaldı.Genelde bekliyorlar gelinlerden BN yapmiyirm tabi o ayrı
Aynen ona fazla mesafeliyim kurban bayramından beri gormuyirmÇok şey bekliyorlar. Bıraksalar tüm gün yatacağız kendi evimiz bitti onların ki eksik kaldı.yapmak zorunda değilsin ki zaten.. mesafe iyidir her zaman. ://
Mutluluğun daim olsunAynen ona fazla mesafeliyim kurban bayramından beri gormuyirmne KDr mesudum bulemzsn
Valla kuzu yapan yapıyor yaomayana denk getirtsin rBbimMutluluğun daim olsuntahmin edebiliyorum. saygılı ve seviyeli oldukça bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Amin canım. Eden kendine eder yaparsa ben de bilirim yapacağımı.Valla kuzu yapan yapıyor yaomayana denk getirtsin rBbim
AynenAmin canım. Eden kendine eder yaparsa ben de bilirim yapacağımı.
Hayırlı aksamlar
Hayırlı akşamlarHayırlı aksamlar
Yaramazlık nasılsın canmmHayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?