- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Elhamdülillah. :)) Ruhum kıpır kıpır ama enerjim yok pms yedi beni. Sen nasılsın koala?? ^.^Yaramazlık nasılsın canmm
Bu hayatın heyecanı meycani yok ruhum bedenm ayni şeyi diyorElhamdülillah. :)) Ruhum kıpır kıpır ama enerjim yok pms yedi beni. Sen nasılsın koala?? ^.^
Bu hayatın heyecanı meycani yok ruhum bedenm ayni şeyi diyor
Valla öyle yaaa
Yiğit Özgür bizim için çizmiş.her gün aynı sıkıcı. -_-
Hoşgeldin pompisimmm
Bu pompiş hangi kelimeden türemişti ya? Düşündüm düşündüm bulamadım. Konuyu unuttum. :// bu arada sen de yaptın mı kocana?Hoşgeldin pompisimmm
Bu pompiş hangi kelimeden türemişti ya? Düşündüm düşündüm bulamadım. Konuyu unuttum. :// bu arada sen de yaptın mı kocana?
Saol ablacimmHayırlı olsun canım
Yaptım eksik kalmadimBu pompiş hangi kelimeden türemişti ya? Düşündüm düşündüm bulamadım. Konuyu unuttum. :// bu arada sen de yaptın mı kocana?
Konuyu biliyorum da unuttumPompilimmiydi neydi
Bir üye kocasına değişik değişik hitap ediyordu
Biri olsa ben de yapacaktım ama yapamadımYaptım eksik kalmadimbaya da faydasını gördüm
Konuyu biliyorum da unuttumpompilim kulağa itici geliyor. :/
Ilk görünce ne hissetti ne düşündü gerçekten.Eşime mesaj attım ne haber pompilim diye...
Adam tersler falan sandım...
Çay içiyorum gülüm yazdı bana:)))
Acaba o kelimeden eşim ne anladi hala anlamış değilim...
Hiç öyle kelimeler kullanmamıştım bu güne kadar
Aynen benmki çok normal karşıladıIlk görünce ne hissetti ne düşündü gerçekten.küfür gibi durmuyor sevgi kelimesi gibi de durmuyor. :// sormadı mı cidden? Erkekler pek meraklı değil bizim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?