Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Amaaannn takma canım kafana, böyle densiz konuşan çok olur.
Bir de hadi kayınvalide - kayınpederi geçtim, torun özlemi dersin bebek sevmek isterdersin, evladının çocuğunu görmek ister dersin... Dersinde dersin...
Diğerlerine ne olur onu anlamam yani... Sanki bağırlarına basacaklar da, her gün göreceklerde....
Ayda yılda bir çocuğu göreceği zaman olur o kadar, ama nedense onlarda bir gaz verme telaşında olurlar..
Onu anlamam yani....

İyi yapmışsın
Hayır yani ben krediye girmiş bi insanım
Artı yeni evliyim, evliliğim değilse de borçlar taze yani
Akıl var mantık var

İlle de milletin içind ebunları mı ifşa edeyim
Onlar da sizin kıza ( görümceme ) aynısı mı yapsın ?
Nedir yani
Azıcık oturmayı kalkmayı konuşmayı bilseler iyi olurdu ama bu yaştan sonra da çok zor

süper ananane seni çok seviyoruz... böyle bir şarkı vardı yaaa
yahu neden karışılır bilmiyorum...bırakın ayol, kim nasıl istiyorsa öyle olsun..

Hay sen çok yaşa emi...
Hakikaten öyle yani, başkalarının aile hayatı nasıl bu kadar herkesi ilgilendirir anlamıyorum.
Herkes kendi aile hayatı ile ilgilense, kendi düzenine baksa zaten sorun kalmayacak ortada.
Benim annem de babamda kimsenin ne etlisine ne sütlüsüne karışan insan.
Bende öyle görmüşüm, kimsenin ne yaptığına karışmam..
Bi tuhaf insanlar vesselam...

benim kv de istemeyi geçtim daha tanışmaya gelmişler,açtığı muhabbet şu: ben yün yataktan başka yatakta yatamam hazırlatıyorum şimdiden
dangıl dungul laflar, dur bakalım kız evindesin daha istememişsin bile ki babam vermeyedebilir dimi,uzun süre çıktıkya nasıl olsa verecekler diye düşünüyolar güya

Aynen
Kendi işleri güçleri yok galiba
Başkalarının yerine düşünmekle kalmayıp telkin verebiliyorlar maşallah

Çocuk konusunda sora olu ise ben de taviz vermem cevabım nettir gıcık olurum karışanlara..

Benim ailem sormaz onun aileside sormuyor hatta eşim annesi gitmeden takıldı bebek olacak nereye gidiyorsun kim bakacak falan diye kv nin cevabı "siz daha gençsiniz sizin fikriniz ama çalışı gezin tozun sonra isteyin aceleniz ne" oldu çok tebrik ettim kendisini bazen iyi şeyler söylüyo sağolsun

Böyle gelmiş böyle gider onlar canım, belli bir yaşı aldıktan sonra ne huy ne karakter değişir.
O yüzden sen kendine bunları stres etmeyip, kendi hayatına bakacaksın.
Yeri geldiği zamanda hem eşini uyaracaksın, hem de lafını söyleyeceksin ki sınır - mesafe bilsinler.

Ya en basitinden annemle konuştum geçende, anlatmıştım galiba, telefondayız.
Cebim çaldı kayınvalidem arıyor "ay evi aradımda meşguldü, ondan aradım" bu arada hala annemle telefondayım.
Dedim annemle konuşuyorum, ay bende açık mı bıraktın teli, unuttun mu sandım, nasılsın napıyosun diye muhabbete giriyor.

Utanmasa ne konuşuyorsunuz diye soracak.... Alem kadın ya...

gelin ata binmiş ya kısmet demiş lafını unutuyorlar yaaa:26:

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın o zaman...
İyi yanlarının olması güzel tabii ki...
Her daim yapıcı olsun da, önemli olan o...

Takmıyorum zaten ama ben yapım gereği böyle şeylerden hoşlanmazken
Kalkıp kendi dünürlerinin evinde açtıkları muhabbet bu..

Bir de dediğin gibi kayınvalidemden çok ötekileri konuşma hakkı buluyo kendinde
Eşime de söyledim senin bu teyzen bayram hariç annenlere bile gelmez, bizim eve bile gelmedi, çocuğum olunca mı gelecek sanki ona ne oluyo dedim.
Cevabını ver gitsin, benim yanımda niye demiyolar dedi..

Daha önce de olmuştu
Yine süper anneanne namazdan geldi ne dese beğenirsiniz ' torun istedim Allah'tan şimdi bitti duası '
Sanki yağmur duasına çıkıyo hanımefendi

İlk gelin olmak zor zanaat vesselam

Puhaha kendine yer ediniyo hemen
Millet bi alem
Evlenince ne aileler varmış diyo insan

gelin ata binmiş ya kısmet demiş lafını unutuyorlar yaaa:26:

Laftan ziyade Eylül'cüm kadındaki hesaba bak, daha sanki aldın da kızı, oğlunun evinde yatma hayallerinde...
Fesubhanallah... Neleri var, halimize mi şükretsek ne.... :26:

Sen daha yenisin 1 yıl sonra gel konuşalım
Hevese binerler torun sevelim diye, hele de torunları yoksa..

Ben olsam orada kesin derdim herhalde "teyzecim iyi olmuş yün yatak yaptırdığın, oğlunla koyniş koyniş yatarsınız, hadi size iyi günleeerrr"

Uzun süre flört edildi diye herkes evlenmek zorundamı, ya isteme günü tatsız bi olay yaşansaydı iş bozulsaydı? İnsanlar da bi yüzsüzlük işi garantiye aldım havası varki sormak gitsin.
Allah hayırlısını versin tabi de 30 yıllık evlilerin bile garantisi yok ki günümüzde 7 - 8 yıl flörtün sonu evlilik olsun. Ele karışmak zor arkadaşlar helede densiz konuşan insanlar daha zor sürekli tetikte olmak zorunda bırakıyorlar adamı.

Şu meşhur kuzen vardı ya , herşeye karışıpta insan içine çıkmayan şahıs onun annesi işte..
Bu ikisi ailenin mikseri gibi

Gelin yok ortada
Biri abim evlenirse ben çok görümcelik yaparım diyo
Annesi de gelin şunu yapar, şunu etmeli diyo

Ben diyorum bunlara gelecek gelin yandı

Teli açık unuttum sandım diyerek kıvırması bomba olmuş :) Sanki 2 telde sohbet etme özelliğine sahibiz.

Hitap muhabbeti geçmişken
Siz eşleriniz ailesine ne şekilde hitap ediyorsunuz

Ben 'siz' den öteye gidemedim kayınvalidem ve kayınpederime karşı
Görümcem zaten benden 2 yaş küçük, ismi ile hitap ediyorum
O da bana bazen Kader der bazen yenge

Bu görümcelik yaparım diyen kız bekarmı kader ?
Onada birisi yaparsa görür o zaman görümceliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…