- 3 Nisan 2014
- 36.577
- 149.723
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.701
bu adamı hiç görmemişimmm.ünlü mü barii?
çok özür diliyorum ama bu sanatBeni korkutuyorsun
Sana kilo alma icin olan tarifi aticam simdi bulamadim, aksam bulur atarim. Istersen simdilik pizza hamuru tarifi atayımyıkılıyor ortalık,
saçmalama neresi kadın.takım giymiş saçları kısa böyle kadın mı olur?Kadın la cansever
biliyosun hocam bu işiKadın la cansever
öyle sanata tükürürümm demişti eski belediye başkanımızçok özür diliyorum ama bu sanat
Cansever eski la ben bile bildim onusaçmalama neresi kadın.takım giymiş saçları kısa böyle kadın mı olur?
lütfen gitmeBen gidiyom yaaa
Bende hamileyken cocuk müzikleriyle bebekler için en iyi klasik müziklerini dinliyordum. Oda arkadaşım bir gün isyan etti, isyerinde kirmizi balik çalıyordu.Ben neyse de çocuğun müzik zevkini katlettik bence
Geçen kudra atmıştılütfen gitme
seni rahat hissettirecek müzik atabilirim
aslında tam mizah adamıydıöyle sanata tükürürümm demişti eski belediye başkanımız
Ay çocuk müziği doğunca sürekli dinliyorsun zatenBende hamileyken cocuk müzikleriyle bebekler için en iyi klasik müziklerini dinliyordum. Oda arkadaşım bir gün isyan etti, isyerinde kirmizi balik çalıyordu.abla yine miii diye
o iyiymiş bakayım hemennn.ben hayko cepkin severimm erkek olarak ta favorim behzat Ç. dir.hele o telefonu heaaaaaa diye açması yok mu hastayımmmmGeçen kudra atmıştı
İbo ve adele düeti
Onu çok sevdim bak
Biraz geç keşfetmişim gerçi ama olsun
amann susss geri gelir melirrr 20 yıl daha gitmezaslında tam mizah adamıydı
şimdiki başkanı stalklaması filan
Behzat ço iyiymiş bakayım hemennn.ben hayko cepkin severimm erkek olarak ta favorim behzat Ç. dir.hele o telefonu heaaaaaa diye açması yok mu hastayımmmm
Geçen kudra atmıştı
İbo ve adele düeti
Onu çok sevdim bak
Biraz geç keşfetmişim gerçi ama olsun
Burası iyice huzurevi moduna geçtiAdele kim diyecem utanıyom
ben de netflix den 2 kere hatmettimBehzat ç
Bayılırım
IKi kere hatmettim
özelden atarsın kim vurduya gıderım burdanSana kilo alma icin olan tarifi aticam simdi bulamadim, aksam bulur atarim. Istersen simdilik pizza hamuru tarifi atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?