- 10 Nisan 2014
- 43.955
- 116.715
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.741
ayyy o bilinmez miiii?naneeee naneeeee çikitaa muzzzzzzAjdarı biliyom olma mı
Onu deme hic deme o bizim meslegimizin yuz karası diye geçiyordu bir aralarAjdarı biliyom olma mı
Sen 2010larda tam olarak napıyordun arkadaşım?
Hadi yaHamileydim 2011 ocakta doğurdum geçerli bir sebep mi
sanatçı olur çocukBu müziklere alıştırırsam harcarlar çocuğu okul hayatında valla
ben 2011 ekim sonu doğurdumm.ama kız akıllı çıkmadı benim gibi 1. sınıfı atlayamadııHamileydim 2011 ocakta doğurdum geçerli bir sebep mi
Senin givi çok kişi yoktur zatenben 2011 ekim sonu doğurdumm.ama kız akıllı çıkmadı benim gibi 1. sınıfı atlayamadıı
ben 2011 ekim sonu doğurdumm.ama kız akıllı çıkmadı benim gibi 1. sınıfı atlayamadıı
hedefi büyük tutmam lazımm.yaşlanınca rahat etmek lüks yaşamak istiyorum kız sayesinde.bıktımmm bu fakirliktenn yetti gariiSenin givi çok kişi yoktur zaten
Çocuktan gerçekçi beklentilerin olsun
zayıfladıamannn adele de kimmiş zaten şişmanın tekiii.
zayıfladı haa.vay hainnn.bundan sonra en sevdiğim şarkıcı akrep nalan o zamanzayıfladı
Yeme bizi arkadaşım rica ediyorumhedefi büyük tutmam lazımm.yaşlanınca rahat etmek lüks yaşamak istiyorum kız sayesinde.bıktımmm bu fakirliktenn yetti garii
rejimdeyim zatennnYeme bizi arkadaşım rica ediyorum
Cok ciddi zayıfladı git bak sok olursunzayıfladı haa.vay hainnn.bundan sonra en sevdiğim şarkıcı akrep nalan o zaman
Kuzum ya bende okumadan daldım randevum vardi bunlar o arada iyi kaynatmislar hala geri sayfaları okuyorumSelam kizlar
10 sayfa var önümde valla okumadan daldim
Pinacim beni etiketlemissin sagolasin
Ben de 1 saat önce girdim eve
Pandemi sonrasi yavastan hayata karistim ya artik kendimi disari atıyorum
Değildirbdv ye konu açılmış.bir ünlüye aşıkmış konu sahibi vaşşşşşşşş.aşık olduğu ünlü hayko ya da behzat sa yolarım yeminlennn
akrep burcu muben 2011 ekim sonu doğurdumm.ama kız akıllı çıkmadı benim gibi 1. sınıfı atlayamadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?