- 10 Nisan 2014
- 43.950
- 116.710
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.721
demezsin adele kim diye.demezsin değil mi?Adele kim diyecem utanıyom
Adele kim diyecem utanıyom
sıskaaaa çık aradannnn şurda şişmanlar konuşuyoruzözelden atarsın kim vurduya gıderım burdan
Hayko patronunum cok yakın arkadaşıydi tanışmak kismet olmadıo iyiymiş bakayım hemennn.ben hayko cepkin severimm erkek olarak ta favorim behzat Ç. dir.hele o telefonu heaaaaaa diye açması yok mu hastayımmmm
mavişim mavilendimGeçen kudra atmıştı
İbo ve adele düeti
Onu çok sevdim bak
Biraz geç keşfetmişim gerçi ama olsun
Benim de en aklımda yer eden savcı esralı kısımlarben de netflix den 2 kere hatmettimkarısına gıcığımm bir türlü boşamıyor adamııı.
veyy gorende ne sanacak sizisıskaaaa çık aradannnn şurda şişmanlar konuşuyoruz
Bu müziklere alıştırırsam harcarlar çocuğu okul hayatında vallamavişim mavilendim
kapına kilitlendim
Hangisini istiyorsun pizzayı miözelden atarsın kim vurduya gıderım burdan
patronu ara haykonun telini bana bulsunn.ben haykodan demedim mi ilahisine bayılırım .500 kez dinlemişimdirHayko patronunum cok yakın arkadaşıydi tanışmak kismet olmadıcok severim haykoyu
Ay gerçekten mi?Oldu görüşürüzzz
amannn adele de kimmiş zaten şişmanın tekiii.Oldu görüşürüzzz
Benimkide taniyormus bu muhabbet geçtiğinde demisti. Bilmeyom ama en son ne zaman gorustuparonu ara haykonun telini bana bulsunn.ben haykodan demedim mi ilahisine bayılırım .500 kez dinlemişimdir
haykommmm kader bizi yakınlaştırdı iyice bakkkBenimkide taniyormus bu muhabbet geçtiğinde demisti. Bilmeyom ama en son ne zaman gorustu
Konuyu değiştirelim yoksa fitne gidiyor.Oldu görüşürüzzz
aman aman kalsın ayy çekilmezamann susss geri gelir melirrr 20 yıl daha gitmez
Sen 2010larda tam olarak napıyordun arkadaşım?Ajdarı biliyom olma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?