- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.901
Ban diye direk öyle algıladım ben...Bide saf saf doymuyorum diyor
Dimi yaBide saf saf doymuyorum diyor
Öyle deme çöm temiz kalpli gerçektenBu garibim anlamamış yada olayi cok benimsemis
Onlarin enerjiside hic bitmiyor ki nasil bir enerjiyse maşallahKuzu Cocuklar bende evdeyim kaç gündür , enerjimi tüketiyorlar resmen
Telefonun klavyesi sürekli bunu yapıyor . Eger farklı yada tuhaf bişey yaparsam anlayın yine telefon klavyesinin azilligine uğradımDimi yayok geyik ya dedim dogru mu klavye hatasımi
Benide bu klavye hep rezil ettiği için sagolsun
Biliyorum canım biliyorum saka yapıyorumÖyle deme çöm temiz kalpli gerçekten
Dimi , bide en küçüğü tam bir afacan , aklı fikri hınzırlıkOnlarin enerjiside hic bitmiyor ki nasil bir enerjiyse maşallah
Hoş geldin. Nasılsın ? Uzun zamandır görüşmüyoruz …hayırlı aksamlar kızlar
Of of of diyorum, benimkide her sabah akşam havuza gitmek istiyormuş. Ben ölürüm her sabah akşamDimi , bide en küçüğü tam bir afacan , aklı fikri hınzırlık
Girsin işte ne güzel . Bizimde havuz olsaydı bizde havuzdan çıkmazdıkOf of of diyorum, benimkide her sabah akşam havuza gitmek istiyormuş. Ben ölürüm her sabah akşam
Ben yüzme bilmiyorum dogru düzgün ayaklarim yere değmiyor makarna aldimGirsin işte ne güzel . Bizimde havuz olsaydı bizde havuzdan çıkmazdık
Beraber kolluk takın o haldeBen yüzme bilmiyorum dogru düzgün ayaklarim yere değmiyor makarna aldim
Bir hafta sonu Göksuya beklerim. Bebem küçük Tunalı Hilmiye gitmeyeli 2 sene olacakOrda malum kişiler var. Mecbur olmadıkça gitmiyorummm. Tunalı hilmiyi tercih ediyorum. Benden uzak olsunlarr
Kamyon tekeriyle gircem benBeraber kolluk takın o haldehem pratik yaparak böylece öğrenirsin
Bence neden her ev işi kadınlarınmış adlı kitap çıkart... iki üç gündür bunu düşünüyorum... çocuklara anne bakmak zorunda çamaşır bulaşık etrafı derle topla dolapları düzenle... sora neden sinirlisin hep....Kadınlar neden bulaşık yıkar adlı kitap çıkartcam
Cikart kuzum bizde alirizKadınlar neden bulaşık yıkar adlı kitap çıkartcam
Adam yesin yemeğini kadın yıkasın bulaşığınıCikart kuzum bizde aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?