- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.941
İnsallah hep böyle devam ederVaaaaay mükemmel valla
evet 18 im18 yaşında mısın ? Anam sen daha minnacık kuzusun. Benim oglan kızdan daha düzenli , kardeşini hep azarlar evi dağıtıyorsun anneme yardım etmiyorsun diye
evet küçüküm ben
teşekkür ederim aranıza aldığınız için
yaaa inşallah olurum da her zaman yardım ederim ama ondan önce ilk dileğim sağlıklı olmanHadi bea simdi o doktor olmak istiyor. Bizde yaşlanıyoruz. Biz yaşlanınca iyi doktor olur anca tik tik kapısını çalıp oram buram agriyor diycez, geleceğe yatırım cok karlı
Ozaman da kimse kimseyi tanımıyormuşHadi bea simdi o doktor olmak istiyor. Bizde yaşlanıyoruz. Biz yaşlanınca iyi doktor olur anca tik tik kapısını çalıp oram buram agriyor diycez, geleceğe yatırım cok karlı
Alzaymir oluruz tanisakta zatenOzaman da kimse kimseyi tanımıyormuş
Bir hafta sonu Göksuya beklerim. Bebem küçük Tunalı Hilmiye gitmeyeli 2 sene olacak
olur mu hiçAlzaymir oluruz tanisakta zaten
Hic şansımız yok
Bende sizmamak icin direniyorİmdatttt yorgunluktan sızmışım resmennn
Başınızın çaresine bakın . Ben de doktor tonlaaaaAlzaymir oluruz tanisakta zaten
Hic şansımız yok
senin kızında var o da olurBaşınızın çaresine bakın . Ben de doktor tonlaaaaöğrencim bile dohturrr olduuu arkammm sağlammmm
Hayat ne yordu be seni....İmdatttt yorgunluktan sızmışım resmennn
Mutfağımı bir görsen ağlarsınnnnHayat ne yordu be seni....
Misafir mi vardı canım?Mutfağımı bir görsen ağlarsınnnn
Yok misafir giremez evime. 40 pet şişe meyve suyu yaptık. Buzluğa koyuyoruz. Kışın kız içiyorMisafir mi vardı canım?
Niye ağlasın ayol , Gazi oldu kızımız bulaşık savaşındanMutfağımı bir görsen ağlarsınnnn
Hastalandım valla elim kolum tutmuyorNiye ağlasın ayol , Gazi oldu kızımız bulaşık savaşından
Benim evde iki tane işçi var , lazımsa göndereyimHastalandım valla elim kolum tutmuyor
Bende 25 litre yaptım Erik suyu... Eşim 3 günde eritiyor...Yok misafir giremez evime. 40 pet şişe meyve suyu yaptık. Buzluğa koyuyoruz. Kışın kız içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?