geyik ordinaryus profesörleri burada

Adam yesin yemeğini kadın yıkasın bulaşığını Yaşasın feministler kahrolsun erkek milleti
Bir gün sen diğer gün o yıkasın o halde . Valla ben su aralar bulaşıklara yaklaşmıyorum bile. Benim kızla oğlan nöbetleşe yıkıyorlar . Biri bulaşıkları diğeri de süpürge işini ayarlıyor . Bende yemek yapıp kahvemi içiyorum

Oğlun yardımcı oluyorsa ne kadar güzel... Anne olarak seni takdir ediyorum önünde eğiliyorum

Vaaaay mükemmel bende beraber temizlik yapıyorum ama daha çok yoruluyorum öğrenince rahatlarim artik

Yıkıyor tabiki , yemek bile yapabiliyor . Sonuçta iki gün sonra kendi evine geçince herseyi yapmak zorunda .
Gelde benim etrafımdakilere analık öğret... Neymiş herkes işini yapsınmış erkek eve gelince yemeğini yer çayını içer tv karşısında yayılırmış bana gelince öyle diyor Kocasına gelince bir süpürge tutmuyor diye laf söylenip kavga çıkartıyor

Sen onları bana gönder bir güzel ders öğreteyim. Yok öyle yan gelip yatmak , sende çalışıp yoruluyorsun hersey ortak olmalı ..

aaa 4 yaşcık varmış aramızda
kardeşimde anneme pek yarım eder
ben bi sevemedim ev işlerini zorunlu olmadıkça pek elime almıyorum
18 yaşında mısın ? Anam sen daha minnacık kuzusun . Benim oglan kızdan daha düzenli , kardeşini hep azarlar evi dağıtıyorsun anneme yardım etmiyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…