- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.921
İyi gecelerİyi geceler herkese.
Ben almam ama yollarsan okurum. Beleşe gelir ozamanCikart kuzum bizde aliriz
Bir gün sen diğer gün o yıkasın o halde . Valla ben su aralar bulaşıklara yaklaşmıyorum bile. Benim kızla oğlan nöbetleşe yıkıyorlarAdam yesin yemeğini kadın yıkasın bulaşığınıYaşasın feministler kahrolsun erkek milleti
Oğlun yardımcı oluyorsa ne kadar güzel... Anne olarak seni takdir ediyorum önünde eğiliyorumBir gün sen diğer gün o yıkasın o halde . Valla ben su aralar bulaşıklara yaklaşmıyorum bile. Benim kızla oğlan nöbetleşe yıkıyorlar. Biri bulaşıkları diğeri de süpürge işini ayarlıyor . Bende yemek yapıp kahvemi içiyorum
Vaaaay mükemmel bende beraber temizlik yapıyorum ama daha çok yoruluyorum öğrenince rahatlarim artikBir gün sen diğer gün o yıkasın o halde . Valla ben su aralar bulaşıklara yaklaşmıyorum bile. Benim kızla oğlan nöbetleşe yıkıyorlar. Biri bulaşıkları diğeri de süpürge işini ayarlıyor . Bende yemek yapıp kahvemi içiyorum
Yıkıyor tabiki , yemek bile yapabiliyor . Sonuçta iki gün sonra kendi evine geçince herseyi yapmak zorunda .Oğlun yardımcı oluyorsa ne kadar güzel... Anne olarak seni takdir ediyorum önünde eğiliyorum
Seninki daha küçük kuzu . Benim minikte sözde yardım ediyor bende arkasından tekrar yapıyorumVaaaay mükemmel bende beraber temizlik yapıyorum ama daha çok yoruluyorum öğrenince rahatlarim artik
Gelde benim etrafımdakilere analık öğret... Neymiş herkes işini yapsınmış erkek eve gelince yemeğini yer çayını içer tv karşısında yayılırmışYıkıyor tabiki , yemek bile yapabiliyor . Sonuçta iki gün sonra kendi evine geçince herseyi yapmak zorunda .
göksuya hiç gitmedimBir hafta sonu Göksuya beklerim. Bebem küçük Tunalı Hilmiye gitmeyeli 2 sene olacak
kaç yaşındaYıkıyor tabiki , yemek bile yapabiliyor . Sonuçta iki gün sonra kendi evine geçince herseyi yapmak zorunda .
Sen onları bana gönder bir güzel ders öğreteyim. Yok öyle yan gelip yatmak , sende çalışıp yoruluyorsun hersey ortak olmalı ..Gelde benim etrafımdakilere analık öğret... Neymiş herkes işini yapsınmış erkek eve gelince yemeğini yer çayını içer tv karşısında yayılırmışbana gelince öyle diyor Kocasına gelince bir süpürge tutmuyor diye laf söylenip kavga çıkartıyor
Temizlik yapicam dersem rahat bırakmıyor, üstünden gecincede küsüyorSeninki daha küçük kuzu . Benim minikte sözde yardım ediyor bende arkasından tekrar yapıyorum
Gelecek ay 14 olucakkaç yaşında
Bırak yapsın annesi , böyle böyle öğrenecekTemizlik yapicam dersem rahat bırakmıyor, üstünden gecincede küsüyor
aaa 4 yaşcık varmış aramızdaGelecek ay 14 olucak
Yaptırıyorum valla beni cok yoruyor ama öğrensin.Bırak yapsın annesi , böyle böyle öğrenecek
Sende bizim minnakimizsin burdaaaa 4 yaşcık varmış aramızda
kardeşimde anneme pek yarım eder
ben bi sevemedim ev işlerini zorunlu olmadıkça pek elime almıyorum
18 yaşında mısın ? Anam sen daha minnacık kuzusunaaa 4 yaşcık varmış aramızda
kardeşimde anneme pek yarım eder
ben bi sevemedim ev işlerini zorunlu olmadıkça pek elime almıyorum
Vaaaaay mükemmel valla18 yaşında mısın ? Anam sen daha minnacık kuzusun. Benim oglan kızdan daha düzenli , kardeşini hep azarlar evi dağıtıyorsun anneme yardım etmiyorsun diye
evet küçüküm benSende bizim minnakimizsin burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?