- 3 Mayıs 2011
- 13.834
- 49.138
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.101
kızlar koşunnnn kızıma yeni bir damat adayı daha doğduuu.hadibea pina havalanıyordunuz oğlumuz var diye.bakınnn daha genci daha yakışıklısı geldi hıhhhhh
genetikleri sağlam zeka yönünden.birer doktor mühendis vs. olurlar zatenn.ben de takıları da hazır araba da alırımmm.ev veremem ama ölünce düşsünler peşimeeeeBizimkilerin düğün masrafını borsadan çıkarırıx
allah uzun ömür versingenetikleri sağlam zeka yönünden.birer doktor mühendis vs. olurlar zatenn.ben de takıları da hazır araba da alırımmm.ev veremem ama ölünce düşsünler peşimeeee
benım oglum da var hıc damat demedın oglumakızlar koşunnnn kızıma yeni bir damat adayı daha doğduuu.hadibea pina havalanıyordunuz oğlumuz var diye.bakınnn daha genci daha yakışıklısı geldi hıhhhhh
Devamsızzz öğrenci seniiiiiiiGörüşmeyeli yine ikibinbeşyüzelli mesaj yazılmış
Hiç de öyle bi öğrenci değildirim aslındaDevamsızzz öğrenci seniiiiiii
Akşama gelin görün geyiğion küsür senedir burdayım bir kez bile geyik için yazmadığımı, forumun bu kısımlarına uğramadığımı fark ettim. nasıl geyik yapılıyor şurda azcık kenarda bekleyeyim
olur anlaştıkAkşama gelin görün geyiği
Yok vallaolur anlaştıkbu arada nickimi aratsam mı acaba burda beni de illa ki çekiştiren olmuştur on küsür yıllık üyeyiz sonuçta ama hiç aktif olmadığım dönemler de mevcut tanımayan da çoktur =)
Hiç işsiz kalmadıysanon küsür senedir burdayım bir kez bile geyik için yazmadığımı, forumun bu kısımlarına uğramadığımı fark ettim. nasıl geyik yapılıyor şurda azcık kenarda bekleyeyim
Erkek iyiyüz çok şükür
Çok teşekkür ederim canım benim ☺☺
Tükan akşama açılıyormuşon küsür senedir burdayım bir kez bile geyik için yazmadığımı, forumun bu kısımlarına uğramadığımı fark ettim. nasıl geyik yapılıyor şurda azcık kenarda bekleyeyim
Aa gözün aydınAlışıyoruz birbirimize
Pazar günü sürprizi oldu
BeklemedeyimTükan akşama açılıyormuş
Kalmadim kabul ama bu ara geyige vurmazsam delirecegim o yuzden baliklama atladim, rast geleHiç işsiz kalmadıysan
geyikçileri toplayayımmmm bakayımmmmBeklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?