- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.421
aaa hayırlı uğurlu olsunYarın erkek kardeşim evleniyor, çok şeedemedim. H Heytttt be
Sağolaaa hayırlı uğurlu olsun
Bizde cekirdekleri alip gelelim izlerizYarın erkek kardeşim evleniyor, çok şeedemedim. H Heytttt be
Allah bir yastikta kocatsın, sonsuza kadar mutlu yaşasınlarYarın erkek kardeşim evleniyor, çok şeedemedim. H Heytttt be
hayırlı uğurlu olsun katibimmYarın erkek kardeşim evleniyor, çok şeedemedim. H Heytttt be
Oooo görümcelique. Hayırlı olsun canım. Ne giyeceksinYarın erkek kardeşim evleniyor, çok şeedemedim. H Heytttt be
sen yapmadın sanırımm.hamilesin ayollKızlar kaygaanın evini badana boya yaptık o yüzden gelemedim
konumu vardı kuzumben gene konuya fransızım
kaynamasın sevıyor demekkısen yapmadın sanırımm.hamilesin ayoll
mutfağı topladım geldim katibin kardeşi evleniyormuş onu gördümm.gerisi geyik zaten boşverrrben gene konuya fransızım
hemde ne konu kuzukonumu vardı kuzum
Ayak işlerini hallettim eşime çay koydum sofra kurdum kaldırdım... Ufak işler iştesen yapmadın sanırımm.hamilesin ayoll
yırtık don konusu vardı.onu ben de çözemedim.o donlar neden ortaya çıktı anlamadımmhemde ne konu kuzu
bende işlerı yaptım kahve içtım bıraz derın lere daldım gene whatsappta herkes bır bırıne atarlı gıderlı şimdıde uzanıyorummutfağı topladım geldim katibin kardeşi evleniyormuş onu gördümm.gerisi geyik zaten boşverrr
Ölüyorum aşkından... Görmezsem geberirim dilim dışarı çıkar gözlerim pörtlerkaynamasın sevıyor demekkı
Ben donlari goremedim, seksi miydi paçalı don muydu, pamuklu mu saten mi erkek mi kadin miyırtık don konusu vardı.onu ben de çözemedim.o donlar neden ortaya çıktı anlamadımm
Allah korusun. Bu ne bıcım dua vışş bıde anecik içinÖlüyorum aşkından... Görmezsem geberirim dilim dışarı çıkar gözlerim pörtler
donmuş arkadas hele atın burda entarileri goreydikBen donlari goremedim, seksi miydi paçalı don muydu, pamuklu mu saten mi erkek mi kadin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?