- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.441
Dua etmedim kiAllah korusun. Bu ne bıcım dua vışş bıde anecik için
Ne bedduası kız geyik yapıyorumbedduamı
bu aralar tüm atraksiyonlu olayları kaçırıyoruz zaten.halbu ki hergün k.k dayız.gene de yetişemiyoruz anacığımmmBen donlari goremedim, seksi miydi paçalı don muydu, pamuklu mu saten mi erkek mi kadin mi
içinden et amin deme kız. saka bır tarafa en ıyısını yapıyorsunNe bedduası kız geyik yapıyorumNe dua ederim ne beddua Eşim hatrı için gidiyorum gönüllü gitmiyorum
öğretmendi o mu?ben de severdim onu.bilmiyorum ki neden gitti.bir ara çocuk bakması zor istiyormuyum bilmiyorum falan yazmıştı linçlenmişti.bebeği olmuştu ama büyüyordu alışmıştıKizlar ya siz bilirsiniz Koalina vardi uyeligini iptal ettirmis niye acaba? Severdim onu ben, mesajlasirdik arada cok ortak yonumuz vardi. Merak ettim.
Butun gun elimdeydi abuk sabuk bdvde dolanmaktan canim cikti dunde oyle hersey kaçmış. Olay cikmis kacirmisimbu aralar tüm atraksiyonlu olayları kaçırıyoruz zaten.halbu ki hergün k.k dayız.gene de yetişemiyoruz anacığımmm
Eşime de dedim kardeşlerin evlensin ben emekliliğimi vericem diye... Emekli gelin olmak istiyorumiçinden et amin deme kız. saka bır tarafa en ıyısını yapıyorsun
Bende canim bende başlamamız gerek valla bendeki durum git gide kotulesiyor yıllardır bu kiloya çıkmadım benSimurgp hani biz rejimdeydikk.ben habire yiyorum da
Hamilemisin kız yoksaSimurgp hani biz rejimdeydikk.ben habire yiyorum da
Hep orda mısın kı sen herseylerınde bulunuyorsun o zamanEşime de dedim kardeşlerin evlensin ben emekliliğimi vericem diye... Emekli gelin olmak istiyorum
mümkünatı yokk.ilaçlardan erken menapoza girdimHamilemisin kız yoksa
Evet bayram olur temizlik bende seyran olur temiz bende... Ben gebe kaldım sadece gebeliğin başlarında 1 kere geldi o süpürdü ben sildim bi yardımı o oldu... Ben 10 yıldır hizmet ediyorum deme di ki yardıma ihtiyacın varmı.. Doğum temizliği olacak dedim kadın tutarsın dedi... Bir daha Nah yardım ederim ben ona...Hep orda mısın kı sen herseylerınde bulunuyorsun o zaman
ah ah neler yazardım da işte sadece susuyorumEvet bayram olur temizlik bende seyran olur temiz bende... Ben gebe kaldım sadece gebeliğin başlarında 1 kere geldi o süpürdü ben sildim bi yardımı o oldu... Ben 10 yıldır hizmet ediyorum deme di ki yardıma ihtiyacın varmı.. Doğum temizliği olacak dedim kadın tutarsın dedi... Bir daha Nah yardım ederim ben ona...
yok artıkk.bana hemen hemen her gün kurye ve kargocu geliyor.adım çıkmasın anacığımmmmmEve artık yemek sıparıs etmıyecegım kuryıyeyle gozgoze gelmıyelım burda buna benzer konu acılmış askmı oldugunu soruyor
Eve artık yemek sıparıs etmıyecegım kuryıyeyle gozgoze gelmıyelım burda buna benzer konu acılmış askmı oldugunu soruyor
bak kız gozgoze gelmiş askmı oldugunu soruyor sende dıkkatlı olyok artıkk.bana hemen hemen her gün kurye ve kargocu geliyor.adım çıkmasın anacığımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?