- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.461
okuma zaten bunlar ıyı degıllerBdv bakmıycam bir daha doğruyu söyleyince hemen beğenmedim atıyorlar...
sen söylemeye devam et.ben ediyorum valla.Bdv bakmıycam bir daha doğruyu söyleyince hemen beğenmedim atıyorlar...
Çıkmıştır haberin yoktur seninyok artıkk.bana hemen hemen her gün kurye ve kargocu geliyor.adım çıkmasın anacığımmmmm
cıksss mümkün değilll abla diyorlar banaÇıkmıştır haberin yoktur senin
Sen asil o ablalardan teyzelerden korkucaksincıksss mümkün değilll abla diyorlar bana
Komşumun bana ilgisi mi var diye konu var yorum yaptım 2 kişi var orda yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorlarsen söylemeye devam et.ben ediyorum valla.
Soru soran bir üyeye yardımcı olmak istemiştim sadece
Soru soran bir üyeye yardımcı olmak istemiştim sadece
Dede ne oldu yaz.kız benım instagram hesabından bırı selam kız yazmiş baktım yasını basını almış dede ben buna ne yazayım şimdi
kız benım instagram hesabından bırı selam kız yazmiş baktım yasını basını almış dede ben buna ne yazayım şimdi
Sapık mıdır nedirkız benım instagram hesabından bırı selam kız yazmiş baktım yasını basını almış dede ben buna ne yazayım şimdi
Sosyal medya yüzünden bende dede fobisi oluştu. Herkes dedesine sahip çıksınkız benım instagram hesabından bırı selam kız yazmiş baktım yasını basını almış dede ben buna ne yazayım şimdi
daha neler gorecegım yaaSosyal medya yüzünden bende dede fobisi oluştu. Herkes dedesine sahip çıksın
bencede sapık yada mezarlıgına yolunu karıstırdıSapık mıdır nedirDirek engelle gitsin
destek kuvvet geleyimmmKomşumun bana ilgisi mi var diye konu var yorum yaptım 2 kişi var orda yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorlar
Engelle direk boşver...yardımcı olun hele ıfsa olmamak için atardım buraya soru işareti bıle gonderıyor bu dede
Engelle hiç muhatap olma bence.bencede sapık yada mezarlıgına yolunu karıstırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?