- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.281
tastamam 66 kiloydum bugün.evde adım şişko patates ve dombili dostiğe çıktıBen de kısayım, pandemi döneminde de iyi kilo aldım. Eşim kollarıma bakıp bakıp "pehlivan gibisin maşallah, güçlü kadınları çok severim" diyor. Nerelere gidem ben.
Banlanmazsam atarım.
dur bekle mune ile konuşmaya gidiyorummBanlanmazsam atarım.
ben de 2 yıldır bu kilodayım.resim çektirmezsem şişman görünmüyorum aslında balıketli .ama resimlerde 100 kilo çıkıyorummmmmBen de 62 kiloyum şu anda. Normal sınırlar içinde görünsem de normalim değil. İlk defa bu kiloyu gördüm hamilelik dönemlerim haricindee
boy kaç peki?benim 1.57.ama boyumu seviyorumm.Mune mesaj kutusu falan yazmış, gözüm kutuda bekliyorum
1.61 sağlık ocağına göre. Ama hep daha kısa göründüğümü söylüyorlar.boy kaç peki?benim 1.57.ama boyumu seviyorumm.
beni de 1.59 ölçmüşlerdi.ne zaman uzadım anlamadımmm1.61 sağlık ocağına göre. Ama hep daha kısa göründüğümü söylüyorlar.
İnşaat metreleri ile ölçünce 2 cm kısalıyorum. Ölçüler birbirini tutmuyorbeni de 1.59 ölçmüşlerdi.ne zaman uzadım anlamadımmm
doğuracak kadının başını bekler gibi banlanmaları bekliyoruzİnşaat metreleri ile ölçünce 2 cm kısalıyorum. Ölçüler birbirini tutmuyor
WOMAN gitmiş, ve bir yeni üye daha.doğuracak kadının başını bekler gibi banlanmaları bekliyoruz
Ama o yeni üye bu konuda gitmemiştir.WOMAN gitmiş, ve bir yeni üye daha.
O başka konuda konu sahibine saydırdı.Cyd ile başlayan bir üye gitmiş
coco ezik demişti.Cyd ile başlayan bir üye gitmiş
O ayrı, o da gitmiş.coco ezik demişti.
inşaat metrelrri 2-3 cm kısa gösteriyor diyorlardı bel kıvrımınıda almadığı içinİnşaat metreleri ile ölçünce 2 cm kısalıyorum. Ölçüler birbirini tutmuyor
neyy o zaman ben 1.59 muyum?yok be kısayım değilimdirinşaat metrelrri 2-3 cm kısa gösteriyor diyorlardı bel kıvrımınıda almadığı için
inşaat metrelrri 2-3 cm kısa gösteriyor diyorlardı bel kıvrımınıda almadığı için
Evet inşaat metresi ile ne zaman ölçüm yapsam daha kısa çıkıyorumneyy o zaman ben 1.59 muyum?yok be kısayım değilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?