- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.321
Ben de anlamadım ki. Bdv'de geyik de yaptım, fevri cevap da yazdım. Ama hakaret, küfür yoktur bende. Oradan yırtıyor olabilirimSen nasıl hiç banlanmadın yahu
Katipte 4 kere demiş
Sayılabilecek kadar az banlanmak yada hiç banlanmamak nasıl bir duygu açsanıza biraz
Garip.Sen nasıl hiç banlanmadın yahu
Katipte 4 kere demiş
Sayılabilecek kadar az banlanmak yada hiç banlanmamak nasıl bir duygu açsanıza biraz
Ben de anlamadım ki. Bdv'de geyik de yaptım, fevri cevap da yazdım. Ama hakaret, küfür yoktur bende. Oradan yırtıyor olabilirim
Silik miyim yoksa ben? Kimse beni görmüyor mu?Ben bir konuda tek mesaj olarak bibiye cevap yazmıştım geyik.
Şak diye banlandım tek mesajla.
Silik miyim yoksa ben? Kimse beni görmüyor mu?
bend e tek cümleyle konu dışı yazmaktan banlanmıştımBen bir konuda tek mesaj olarak bibiye cevap yazmıştım geyik.
Şak diye banlandım tek mesajla.
En son makbule diye biri çok pis gıcık olmuştu ama benden önce banlandı gene yırttımGıcık olan yok demek ki
ben banlanınca tatil yapıyordum 12 13 gün sürüyordu çünkü.kitaplarımı okuyordum ev işlerimi yapıyordum.şimdilerde af çıktı 2 gün banlanıyorumEn son makbule diye biri çok pis gıcık olmuştu ama benden önce banlandı gene yırttım
En son makbule diye biri çok pis gıcık olmuştu ama benden önce banlandı gene yırttım
sen uzunsun
Sevgilimle aynı boydayız. Ben kadın olarak uzunum ama o erkek olarak kısa sayılıyorHer türlü ülke şartlarında uzunsun
ben banlanınca tatil yapıyordum 12 13 gün sürüyordu çünkü.kitaplarımı okuyordum ev işlerimi yapıyordum.şimdilerde af çıktı 2 gün banlanıyorum
müebbet alıyorduk neredeyseeeYa ne biçim banlanırdık eskiden dimi.
Bitmiyordu bir türlü
Bana da oldu, çok absürt bir konuydu. Yazım dili vs her şey sık gelen fake bi üye (Cavidan)yi hatırlatıyordu. Cavidan’a ne kadar benzediğiyle ilgili geyik bir yorum yazmıştım. Şak banlandım konu dışı yorumdan.bend e tek cümleyle konu dışı yazmaktan banlanmıştım
Ben de 4 kere banlanmışım. Özel mesajlarınızdan Mune’nin attığı mesajları aratın çıkar sayı ortayaSen nasıl hiç banlanmadın yahu
Katipte 4 kere demiş
Eltisi ve kayınvalidesi ile ilgiliydi konu. Elti ve kayınvalideyi gömen herkese "çok objektifsiniz" diyordu. Gerisine beğenmedim basıyordu.Ne makbuleymiş, napıyodu size?
Allah Allah niye ki?Minaredenatbeni isimli üye de banlanmış
Ne makbuleymiş, napıyodu size?
tüm eltileri ve kayınvalideleri seviyorummm.ikisinden de ben de yok çünkü.ben de istiyorummmmmmmmEltisi ve kayınvalidesi ile ilgiliydi konu. Elti ve kayınvalideyi gömen herkese "çok objektifsiniz" diyordu. Gerisine beğenmedim basıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?