geyik ordinaryus profesörleri burada

Sen nasıl hiç banlanmadın yahu
Katipte 4 kere demiş
Sayılabilecek kadar az banlanmak yada hiç banlanmamak nasıl bir duygu açsanıza biraz
Ben de anlamadım ki. Bdv'de geyik de yaptım, fevri cevap da yazdım. Ama hakaret, küfür yoktur bende. Oradan yırtıyor olabilirim

En son makbule diye biri çok pis gıcık olmuştu ama benden önce banlandı gene yırttım
ben banlanınca tatil yapıyordum 12 13 gün sürüyordu çünkü.kitaplarımı okuyordum ev işlerimi yapıyordum.şimdilerde af çıktı 2 gün banlanıyorum

bend e tek cümleyle konu dışı yazmaktan banlanmıştım
Bana da oldu, çok absürt bir konuydu. Yazım dili vs her şey sık gelen fake bi üye (Cavidan)yi hatırlatıyordu. Cavidan’a ne kadar benzediğiyle ilgili geyik bir yorum yazmıştım. Şak banlandım konu dışı yorumdan. Bence konuyla gayet alakalıydı sgshshsh

Eltisi ve kayınvalidesi ile ilgiliydi konu. Elti ve kayınvalideyi gömen herkese "çok objektifsiniz" diyordu. Gerisine beğenmedim basıyordu.
tüm eltileri ve kayınvalideleri seviyorummm.ikisinden de ben de yok çünkü.ben de istiyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…