- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.241
Ben ceycey bebişime yürüyen yok demiştim aslındaneyyyyy.senin yüzünden mi bana kart dendi şimdii?
kim milyoner olmak isteri izliyordumben geldım sız gıttınız ama
vayyykim milyoner olmak isteri izliyordum
Karar verdiniz mi, gezintiye çıkıyor musunuz?Bende canta hazırlıyorum
evet oglumla cıkıyoruz 1haftalık önce babamızı zıyarete ondan sonra yol bızı nereye gotururse plansız dusecegız yollara tabı en yakın can dostumla ıkımızde yorulmadan arac sure bılelım dıye..Karar verdiniz mi, gezintiye çıkıyor musunuz?
İyi yolculuklar, iyi eğlencelerevet oglumla cıkıyoruz 1haftalık önce babamızı zıyarete ondan sonra yol bızı nereye gotururse plansız dusecegız yollara tabı en yakın can dostumla ıkımızde yorulmadan arac sure bılelım dıye..
Tesekur ederim canımİyi yolculuklar, iyi eğlenceler
iyi yolculuklar bol bol gezinevet oglumla cıkıyoruz 1haftalık önce babamızı zıyarete ondan sonra yol bızı nereye gotururse plansız dusecegız yollara tabı en yakın can dostumla ıkımızde yorulmadan arac sure bılelım dıye..
aynen öyle canım cok sıkılıyor artık ıhtıyacım variyi yolculuklar bol bol gezin
Ben de burada görüp senin mesajlarına bakarak buldum yolu,ben de bir gezmeye gittim geldim kudralobar hakkında açılan konu 70 kusür sayfa olmuşş.vizdansızlarrrr
aşı randevusu aldım anneme 3. doz pazartesi için.eşim de bugün oldu.valla virüsten ölmemek tek derdimiz isterse 195 sayfa yazsınlarBen de burada görüp senin mesajlarına bakarak buldum yolu,ilk.mesaja yorum yapıp geldim 95 sayfa olmuş gece gece o kadarini kim.okuyacak uğraşamam
otur şurada uslu uslu.zaten konu bizim geyikten 10 kat geyiğe evrilmiş.tüm kadınlar birbirlerine sulanmışş.küsler barışmış barışanlar küsmüş.acayippp ki acayippKonu kilitlendi, kıyım başlıyor. Kemerleri bağlayın.
Cotard ile ben gidiciyiz.otur şurada uslu uslu.zaten konu bizim geyikten 10 kat geyiğe evrilmiş.tüm kadınlar birbirlerine sulanmışş.küsler barışmış barışanlar küsmüş.acayippp ki acayipp
Çok cıvıttım bugün, gitmekten korkuyorum. Saklanayım en iyisiotur şurada uslu uslu.zaten konu bizim geyikten 10 kat geyiğe evrilmiş.tüm kadınlar birbirlerine sulanmışş.küsler barışmış barışanlar küsmüş.acayippp ki acayipp
yok be ne yazdın ki?ben sadece fitneye kızdım orada ondan banlanırmıyım ki?cümle aleme kart diye rezil rüsva etti benii nasıl kızmayayımm?Cotard ile ben gidiciyiz.
Yıllardır buralardayım, ilk banım olacak. HeyecanlandımCotard ile ben gidiciyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?