- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.721
Malesef canim banlanmisaaa ceycey0406 banlandınmı
O konuda ben de tartışıcaktım ama konu çok komik geldi ciddiye alamadım. Yok mankenlik, oyunculuk teklifleri aldım yok bir sürü evlenme teklifi aldım hahaPolemikten gitmiş işte.
Okumadım ben çok uzun uzun yazmışlar
Ne tartıştılarsa tutarsızın konusunda gereksiz yere banlanmışlar
yaw hehe dıyım gecın haaO konuda ben de tartışıcaktım ama konu çok komik geldi ciddiye alamadım. Yok mankenlik, oyunculuk teklifleri aldım yok bir sürü evlenme teklifi aldım haha
Burda pek hehe diyip geçecek kisi yok ki canimyaw hehe dıyım gecın haa
ben bana uymayanlara hee dıyıp gecıyorumBurda pek hehe diyip geçecek kisi yok ki canimkendi fikrini söyleyip laf söyleyince ister istemez ters düşüyorsun. Burda bir arada olma sebebimiz bile dusunduklerimizi direk söyleyebilen insanlar olmamız. O yuzden kafalar uyuşuyor.
barbie ve ken hep best coupleKızımın bebekleri aşk yaşıyorlar
dikkatli ol annanya ablamkoca kadınım yuzmeyı bılmıyorum az daha bogulacaktım havuz da
Bende ayni sayilirim bosverkoca kadınım yuzmeyı bılmıyorum az daha bogulacaktım havuz da
geçmiş olsunIyiyim canim. Sag göğsüm agriyor icinde bir kitle elime geldi dün gece. Biraz o canimi sıktı pinam
sorun o degılkı şimdı bogulursam kım suni teneffüs yapacakBende ayni sayilirim bosver
sudan uzak dursam inşallah olacagımdikkatli ol annanya ablam
Ben yaparum, sende bir zahmet bana yaparsun ama biz yetişene kadar birbirimize tahtali koye giderizsorun o degılkı şimdı bogulursam kım suni teneffüs yapacak
simitle yüz ya da kolluksudan uzak dursam inşallah olacagım
bencede bacım cumku suan etrafım hıc iç acıcı degılBen yaparum, sende bir zahmet bana yaparsun ama biz yetişene kadar birbirimize tahtali koye gideriz
yarın öyle denıyecegım. oglanla ders aldırdım kendıme de akıl ettıremedımsimitle yüz ya da kolluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?