- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.741
ben hıc okumadım onlarıCeyceyin mesajlari inceledim. Resmen iki testi çarpışmiş kizlar biri kirilmis biri çatlamış. Ama o konuda çatlakta kırıkta çok
Canim hic mi bilmiyorsun simit kolluk degil makarna al ben ve annem onunla yuzuyoruzyarın öyle denıyecegım. oglanla ders aldırdım kendıme de akıl ettıremedım
öyle çok iyi oluoryarın öyle denıyecegım. oglanla ders aldırdım kendıme de akıl ettıremedım
aa evet o da vardı simdi hatırladımCanim hic mi bilmiyorsun simit kolluk degil makarna al ben ve annem onunla yuzuyoruz
yok hıc bılmıyorum sudan korkuyorum normaldeCanim hic mi bilmiyorsun simit kolluk degil makarna al ben ve annem onunla yuzuyoruz
Canim makarnayla cok rahat oluyor direk onu al kollarının altina kistiriyorsun gayet rahat annemde gecen hafta ilk defa kullandı ben yıllardır kullanıyorumyok hıc bılmıyorum sudan korkuyorum normalde
bende alayım yarınCanim makarnayla cok rahat oluyor direk onu al kollarının altina kistiriyorsun gayet rahat annemde gecen hafta ilk defa kullandı ben yıllardır kullanıyorum
Al canim zaten kullanınca görürsün direk derin yerlere gidebiliyorsunbende alayım yarın
ilk işim almak...Al canim zaten kullanınca görürsün direk derin yerlere gidebiliyorsun
yüreğim sızlarkızlar
nerden anladınız gercekten kalbım sıkıştıyüreğim sızlar
ayy gerçekten minerden anladınız gercekten kalbım sıkıştı
zaten kalp rtımlerım bozuk demekkı bugunde yoruldum ya ondan oldu. beyfendıylede kosturmaca oluncaayy gerçekten mi
ben şarkıda geçtiği içiin yazmıştım
iyi misin
geçmiş olsunzaten kalp rtımlerım bozuk demekkı bugunde yoruldum ya ondan oldu. beyfendıylede kosturmaca olunca
senle ne alakası var canımgeçmiş olsun
ben bilmiyordum bilsem yazmazdım
dinlen bence
Tesekur ederim canımgeçmiş olsun
ben bilmiyordum bilsem yazmazdım
dinlen bence
yani ne biliyim alay eder gibi oldu özür dilerimsenle ne alakası var canım
Bunlardan olsa moderatör mesajını düzenleyip fotoğrafları kaldırırdı. Kurallara aykırı link, fotoğraf tarzı paylaşımlar olursa direkt kaldırıyorlar onları. Ben bir inceleyeceğim mesajları, belki bulurum sebebini.Bu resimlerden ötürü banlanmadın umarım ceycey??
Ben internet explorer gibi geriden gelmişimBunlardan olsa moderatör mesajını düzenleyip fotoğrafları kaldırırdı. Kurallara aykırı link, fotoğraf tarzı paylaşımlar olursa direkt kaldırıyorlar onları. Ben bir inceleyeceğim mesajları, belki bulurum sebebini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?