- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.701
Ben de eskiden çıkıyordu öyle şeylerNe oldugunu bilmiyorum canim. Tutunca agriyor. Sutyeni cikarinca tek gogsum agriyor ne oldu anlamiyorum. Içi sert bir kitle onu tutunca agri yapiyor
Korkma benim sol göğsümde 20 yıldır 3 tane beze var. Zaman zaman büyür, bazen küçülür. Doktorum ağrıyorsa korkma demiştiIyiyim canim. Sag göğsüm agriyor icinde bir kitle elime geldi dün gece. Biraz o canimi sıktı pinam
Canim kotu olan hemen ağrımaz kotu dusunme bende aldırdim yillar once. Doktora ne zaman gideceksinIyiyim canim. Sag göğsüm agriyor icinde bir kitle elime geldi dün gece. Biraz o canimi sıktı pinam
Bencede getirme aklina kotu seyler, gogus yapın normal mi fibrokistik miAklima kötü şeyler getirmek istemiyorum. En son 2018 de mamografi cekilmistim.
Fibrokistik canimBencede getirme aklina kotu seyler, gogus yapın normal mi fibrokistik mi
Korkma, Allahın izniyle bir şey yoktur. Göğsünde kitle olmayan kadın var mı acaba?Fibrokistik canim
Haklisin Esram inan tek olsam bu kadar düşünmem. Çocuklar olunca kafam bi dumanlandi bugunKorkma, Allahın izniyle bir şey yoktur. Göğsünde kitle olmayan kadın var mı acaba?
Benim de fibrokistik. Sağ söğsüm çok ağrıyordu ama hiç ağrımayan sol göğsümdeki kitleler şüpheli çıktı. Büyüme hızı bu şekilde giderse biyopsi yapmamız gerecek dedi dr ama ben de gidemedim bir türlü. İhmal etmemek gerek aslında
Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın, bütün annelerin durumu bu. Hastalık ihtimalinde bile önce çocukları düşünmekHaklisin Esram inan tek olsam bu kadar düşünmem. Çocuklar olunca kafam bi dumanlandi bugun
Hep bi espiriye vuran üslubumun bile tadi tuzu yok bugunAllah kimseyi korktuğuna uğratmasın, bütün annelerin durumu bu. Hastalık ihtimalinde bile önce çocukları düşünmek
Hep bi espiriye vuran üslubumun bile tadi tuzu yok bugun
Aslında banlanacak bir şey yazmamış. Sadece tartıştığı kişi rapor etmiş.Ceycey amansız evlenmek istememe konusundan gitmiş.
Konunun 7.sayfasındaki herkes gitmiş
Bende onu bitirdim ciktim ceyceyin gittigi konuya bakiyorumBdv ye bakıyom.
Sen çıkamazsın ben çıkarım diyen adam boşanma protokolü hazırlamış şok oldum
Aslında banlanacak bir şey yazmamış. Sadece tartıştığı kişi rapor etmiş.
Çıldırtmis resmen kasiniyorsun falan yazmış.Polemikten gitmiş işte.
Okumadım ben çok uzun uzun yazmışlar
Ne tartıştılarsa tutarsızın konusunda gereksiz yere banlanmışlar
aaa ceycey0406 banlandınmıBende onu bitirdim ciktim ceyceyin gittigi konuya bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?