- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.141
Onunda çocukluk travması olabilirannem yalan rüzgarını halen anlatır
Onun kitabını okumak istediğim için izlemedim. Önce diziyi izleyince tadı kaçıyor.shadow and bone u izledin mi
Izle gençlik filmi cok guzelyok
izleyim mi
evvet yengemle izlemişlerOnunda çocukluk travması olabilir
nasıl gençsiniz siz yahuu?izlediğiniz dizilere bakk.hiç tv izlemeyin daha iyi valla
tamam izlicemIzle gençlik filmi cok guzel
Ben cok beğendim 3. Yeni cikti o pek güzel değil ama 1 2 cok guzel
dallas vardı eskiden hanedan vardı entrikalı.hatta hanedanın yeni çekimleri netflix de vardı izledim azıcık +18 kaymış ama oraları atlıyorummmşimdiki netflix dizilerinide izliyorum ama eskiler bi başka
z kuşağı böyle işteİçi.geçmiş bunların
Bizlerin travmasida
Yalan Rüzgarı
Cesur ve Guzeldi
O zaman dizide dogru duzgun kanalda yoktu bu dizi 10 yıl mi sürdü artik 15 mi bilmiyorum
nooption yaprak dökümü hayranları çıktı bunlarrr.durumlar vahimmmmmİçi.geçmiş bunların
dallasıda biliyorumdallas vardı eskiden hanedan vardı entrikalı.hatta hanedanın yeni çekimleri netflix de vardı izledim azıcık +18 kaymış ama oraları atlıyorummm
Banada banadaAllam yalan rüzgarı deme bana geliyorlar soldan soldan
dizideki general çok yakuşukluOnun kitabını okumak istediğim için izlemedim. Önce diziyi izleyince tadı kaçıyor.
köle isaura vardı .küçük ev vardı aaa bizimkiler vardı perihan abla vardıııAllam yalan rüzgarı deme bana geliyorlar soldan soldan
Onlar 90 ların basında degil mıydı?köle isaura vardı .küçük ev vardı aaa bizimkiler vardı perihan abla vardııı
köle isaura vardı .küçük ev vardı aaa bizimkiler vardı perihan abla vardııı
Yaa ben değil, ben değil. Yaprak dökümünü sevmiyorum bentüm ispanyol dizilerini izledim tüm belgeselleri reality programlarını lupin i danimarka dizisi rita vardı onu.eski yeni tüm filmleri .gilmore girls ün tekrarını sex and the city leri.gossip girl ün tekrarını bile izledim.sizden daha gençmişim ayol.yaprak dökümü nedir?
evet evet izliycemYaa ben değil, ben değil. Yaprak dökümünü sevmiyorum benEylül ayında güzel şeyler geliyo netflixe. Into the night ikinci sezon çıkacak. İlk sezonu izleyin akıcı, hem de bu sezon kıvanç da oynayacak
Yaa ben değil, ben değil. Yaprak dökümünü sevmiyorum benEylül ayında güzel şeyler geliyo netflixe. Into the night ikinci sezon çıkacak. İlk sezonu izleyin akıcı, hem de bu sezon kıvanç da oynayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?