- 3 Nisan 2014
- 36.596
- 149.819
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.161
Evet zaten yeni dizisi de o dizinin yan hikayesi olacak. İkinci sezonda da konuk oyuncu olacakmış. Kıvanç diziye girsin de yabancılar biraz yakışıklı görsünAa seyrettim ben ilk sezonu kıvanç mı oynayacakmış bilmiyordum
ovvvvvvvv dizilerin kralıydıııı.Kara şimşek
senin oğlan da yakışıklıydı .hani şu acımadan terkettiğin datluuu çocukkkkEvet zaten yeni dizisi de o dizinin yan hikayesi olacak. İkinci sezonda da konuk oyuncu olacakmış. Kıvanç diziye girsin de yabancılar biraz yakışıklı görsün
Ajda pekkanKara şimşek
O kendini hiç beğenmez burada bu kadar övüldüğünü bilse mutluluktan ağlarsenin oğlan da yakışıklıydı .hani şu acımadan terkettiğin datluuu çocukkkk
senin oğlan da yakışıklıydı .hani şu acımadan terkettiğin datluuu çocukkkk
o genç. biz safiye ayla yı bilirizAjda pekkan
ne sandınnn.ama çocuğu bir görsenn benim kız 17 18 olsa hemen damadım yapardım öyle datluyduu.ama kaderi kötüymüş terkedildiSen forumdakiler bitti sevgililerininde mi fotolarını gördün
Astik sevgili falan ne varsa bakıyoruz artikSen forumdakiler bitti sevgililerininde mi fotolarını gördün
Dallas
Mavi ay
ALF
ben de 20 den fazla kedi 30 dan fazla da köpek resmi varAstik sevgili falan ne varsa bakıyoruz artik
Yüzyıllık yalnızlık ajda pekkano genç. biz safiye ayla yı biliriz
Çocuk doktor olacağı için sen ona filtreli baktın, yoksa o kadar da şey değilne sandınnn.ama çocuğu bir görsenn benim kız 17 18 olsa hemen damadım yapardım öyle datluyduu.ama kaderi kötüymüş terkedildi
amy bak bunların hepsi bana resimlerini attı ama sen sadece bluz resmi attın oldu mu şimdii?Yüzyıllık yalnızlık ajda pekkan
Ayıp ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?