- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.121
Ya benim ciddi travmalarım var o diziyle ilgiliyarere yararara aaaaaa
ben hastasıyım o dizinin
yaprak dökümünden kaçamazsınYa benim ciddi travmalarım var o diziyle ilgiliİlk çıktığında biz bebe sayılacak kadar küçüktük sanırım. Annem o zaman da izlerdi ama ben aşırı sıkıldığımı ve dizi açıkken reklama girmesini beklediğimi hatırlıyorum. Reklam izlemek daha güzel geliyordu yani. Gerçi ben küçükken manyakmışım çizgi film yerine reklam izlemek istiyormuşum hep Neyse işte dizinin olduğu gün üst komşu çağırmıştı bizi, annem de 'bak bugün diziyi izlemeyeceğiz şanslısın yine' demişti. Sevinerek gittim tabii ama üst komşuda da açıktı. Komşu anneme 'gel kız yaprak dökümü izleyelim' deyince ben baya krize girerek ağlamaya başlamışım. Biraz flu o kısımlar bende ama annemler anlatır sürekli.
Bu kadar uzun ve saçma bir anıyı neden anlattım bilmiyorum
doktorlar dizisini bari izliyorum demeyinAnnem bu sene tekrar açıp izledi onuBen yaprak dökümünün jenerik müziğine çok sinir oluyorum tahammül edemiyorum hatta
o geçti artık bendendoktorlar dizisini bari izliyorum demeyin
nasıl gençsiniz siz yahuu?izlediğiniz dizilere bakk.hiç tv izlemeyin daha iyi vallao geçti artık benden
levente sinir oluyorum
amma arslan galp galp
Onu vermiyolar artık televizyonda, zaten ezberledikdoktorlar dizisini bari izliyorum demeyin
Ben netflixi de tükettim artıknasıl gençsiniz siz yahuu?izlediğiniz dizilere bakk.hiç tv izlemeyin daha iyi valla
şimdiki netflix dizilerinide izliyorum ama eskiler bi başkanasıl gençsiniz siz yahuu?izlediğiniz dizilere bakk.hiç tv izlemeyin daha iyi valla
valla netflix izleyin en azından.bizim tv kanalları yaa zengin çocuk fakir kız aşkıyla beyinleri yıkıyor .yok öyle aşklarrrrOnu vermiyolar artık televizyonda zaten ezberledik
Kardeşi neclanın üzerine fırlattığı pembe montlu madonna leylaleyla tekin
yarak dökümü leyla
namı diğer pembe montlu leyla
detttt orası tükenmezzzzzzz bir deryaaaaa.pandemi de hayatımızı kurtardı yoksa cinnetliktikBen netflixi de tükettim artık
netflixde shadow and bone vardı onu izlemiştimdetttt orası tükenmezzzzzzz bir deryaaaaa.pandemi de hayatımızı kurtardı yoksa cinnetliktik
Bizlerin travmasidaYa benim ciddi travmalarım var o diziyle ilgiliİlk çıktığında biz bebe sayılacak kadar küçüktük sanırım. Annem o zaman da izlerdi ama ben aşırı sıkıldığımı ve dizi açıkken reklama girmesini beklediğimi hatırlıyorum. Reklam izlemek daha güzel geliyordu yani. Gerçi ben küçükken manyakmışım çizgi film yerine reklam izlemek istiyormuşum hep Neyse işte dizinin olduğu gün üst komşu çağırmıştı bizi, annem de 'bak bugün diziyi izlemeyeceğiz şanslısın yine' demişti. Sevinerek gittim tabii ama üst komşuda da açıktı. Komşu anneme 'gel kız yaprak dökümü izleyelim' deyince ben baya krize girerek ağlamaya başlamışım. Biraz flu o kısımlar bende ama annemler anlatır sürekli.
Bu kadar uzun ve saçma bir anıyı neden anlattım bilmiyorum
Ay yok valla bi şey bulamıyomdetttt orası tükenmezzzzzzz bir deryaaaaa.pandemi de hayatımızı kurtardı yoksa cinnetliktik
annem yalan rüzgarını halen anlatırBizlerin travmasida
Yalan Rüzgarı
Cesur ve Guzeldi
O zaman dizide dogru duzgun kanalda yoktu bu dizi 10 yıl mi sürdü artik 15 mi bilmiyorum
shadow and bone u izledin miAy yok valla bi şey bulamıyomFilm değil de dizi izlemeyi seviyorum ben
Dedidolu 1 2 3 izledin mişimdiki netflix dizilerinide izliyorum ama eskiler bi başka
tüm ispanyol dizilerini izledim tüm belgeselleri reality programlarını lupin i danimarka dizisi rita vardı onu.eski yeni tüm filmleri .gilmore girls ün tekrarını sex and the city leri.gossip girl ün tekrarını bile izledim.sizden daha gençmişim ayol.yaprak dökümü nedir?sen ne izliyosun H Heytttt be
yokDedidolu 1 2 3 izledin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?