geyik ordinaryus profesörleri burada

yarere yararara aaaaaa
ben hastasıyım o dizinin
Ya benim ciddi travmalarım var o diziyle ilgili İlk çıktığında biz bebe sayılacak kadar küçüktük sanırım. Annem o zaman da izlerdi ama ben aşırı sıkıldığımı ve dizi açıkken reklama girmesini beklediğimi hatırlıyorum. Reklam izlemek daha güzel geliyordu yani. Gerçi ben küçükken manyakmışım çizgi film yerine reklam izlemek istiyormuşum hep Neyse işte dizinin olduğu gün üst komşu çağırmıştı bizi, annem de 'bak bugün diziyi izlemeyeceğiz şanslısın yine' demişti. Sevinerek gittim tabii ama üst komşuda da açıktı. Komşu anneme 'gel kız yaprak dökümü izleyelim' deyince ben baya krize girerek ağlamaya başlamışım. Biraz flu o kısımlar bende ama annemler anlatır sürekli.

Bu kadar uzun ve saçma bir anıyı neden anlattım bilmiyorum

yaprak dökümünden kaçamazsın

Onu vermiyolar artık televizyonda zaten ezberledik
valla netflix izleyin en azından.bizim tv kanalları yaa zengin çocuk fakir kız aşkıyla beyinleri yıkıyor .yok öyle aşklarrrr ya da ağalı konaklı diziler var onlar da akıllara zarar.çizgi filmler daha kaliteli yeminlennn

Bizlerin travmasida
Yalan Rüzgarı
Cesur ve Guzeldi

O zaman dizide dogru duzgun kanalda yoktu bu dizi 10 yıl mi sürdü artik 15 mi bilmiyorum

tüm ispanyol dizilerini izledim tüm belgeselleri reality programlarını lupin i danimarka dizisi rita vardı onu.eski yeni tüm filmleri .gilmore girls ün tekrarını sex and the city leri.gossip girl ün tekrarını bile izledim.sizden daha gençmişim ayol.yaprak dökümü nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…