- 3 Nisan 2014
- 36.596
- 149.818
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.201
Unuturmuyum hic ben gatsby tanımıyorum muhtesemgatsby tanımıyorum
Sorma biraz dictim temizlemeye çalışıyorumÜşenmedin mi uzun uzun yazmaya
burda en azından bizi aç bırakan yok.diğer topikte yemeyinnnnn yerseniz daha da şişman olacaksınızzzzzzzz diyen bir üye var da.Unuturmuyum hic ben gatsby tanımıyorum muhtesemgatsby tanımıyorum
No no no yimek yokburda en azından bizi aç bırakan yok.diğer topikte yemeyinnnnn yerseniz daha da şişman olacaksınızzzzzzzz diyen bir üye var da.
Ben seni benden 8 9 yas kucuksundur diye düşünüyordum butun dizileri biliyorsun yas kaç canim(simdi kadınlara yas sorulmaz dermisAblası büyük kaçar 19 yaş iyi zengin olurlar hem
25 den gün almadım diyor ya.neden inanmıyorsun?Ben seni benden 8 9 yas kucuksundur diye düşünüyordum butun dizileri biliyorsun yas kaç canim(simdi kadınlara yas sorulmaz dermis)
Daha portakalda vitamin değilken mi ogrendi dizileri bu25 den gün almadım diyor ya.neden inanmıyorsun?
Ay ben diyetteydim bir ara profil mesajlarına girdim üyenin biri yediği hamburgeri atmış, bastım beğenmedimiekranın yan tarafta reklam çıktı:little caesars pizzavicdansızlarrrrrrr
Ben seni benden 8 9 yas kucuksundur diye düşünüyordum butun dizileri biliyorsun yas kaç canim(simdi kadınlara yas sorulmaz dermis)
Ay ben diyetteydim bir ara profil mesajlarına girdim üyenin biri yediği hamburgeri atmış, bastım beğenmedimi
Yani atsın istiyorsa ama kendi yaptığı yemek değil bir şey değil dışarıda yediğini atmış 'bakın ben hamburger yiyebiliyom' gibi anladım ben. Karnım da açtı ondan mı sinir yaptım acaba
Cok gördüm ya resmini dedim kac desem acaba 20 mi 50 miKüçük gösteriyorum dimi
Cok gördüm ya resmini dedim kac desem acaba 20 mi 50 mi
Bide gün aldinGözüne girsin 50
25 den gün aldım dedim ya niye kimse inanmıyor yahu
donu nereye attı ki?bdv değildir sanırımDonunu atan üyenin üstüne tanımam daha beterini görmedim şimdiye kadar
kıskançlıktan gözü dönüp bana kart diyen üye sen değilmiydin?ayyy hatırladım gece gece sinirlerim zıpladı geneeeGözüne girsin 50
25 den gün aldım dedim ya niye kimse inanmıyor yahu
Bide gün aldin
Matematiksel hesap yapalim o zaman sanirim 7 yaşlarında cocugun var başkada vardi sanirim küçüğü 7 8 yaşlarında
Ogretmensin mezun olma yasi ortada
Yalan rüzgarı cesur ve güzeli biliyorsun ve travma olmus sekilde min yas 35 olabilir bence sadece diziden yola cikarsam
Iyi hesap yapabildim mi
donu nereye attı ki?bdv değildir sanırım
öğretmenim de gitsin ne olacak.pina da kendini mühendis sanıyor zatenn.aslında tekstilde son ütücüHatalarla dolu bir hesaplama oldu.
Öğretmen olduğumu nereden çıkardın şimdi onu düşünüyorum kara kara
donu biliyorum da nereye attığını bilmiyordum.kesin yırtık mıydı donlar?Ya don muhabbetini biliyorsun ya. O kadar geyiği yapıldı. Profiline atmıştı. Kullanılmış donunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?