- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.521
beni zayıflatsın da isterse 15 dakika da bir kontrol etsinnBi de saat başı kontrol eder
Yiyin birbirinizi o zaman
Ya da yiyelim mi deseydim
tövbe bismillah.aramızda ergenuslar var duymasınlarrrVallah kizlar ben yine mahpusta orami burami ellettim
Daha tatmamis mapus daminitövbe bismillah.aramızda ergenuslar var duymasınlarrr
şaşırtmaca veriyorumdur belkimmYemem ceyceyin şaşkınlığından sonra
at bineninn kılıç kuşananınnn.damlaya damlaya göl olurr.Susmayin bacilar yazin...
Agzi bal yapan arınin kuyrugunda iğne olurmuş bacım. Ondan bu mapus damları damlaya damlaya göl olduat bineninn kılıç kuşananınnn.damlaya damlaya göl olurr.
atasözü mü yazıyoruzAgzi bal yapan arınin kuyrugunda iğne olurmuş bacım. Ondan bu mapus damları damlaya damlaya göl oldu
Yaziyorum bacım bülbülün çektiği dil belası yaziyoz yaziyozatasözü mü yazıyoruz
ben de mahsuni ye saygı cd si var.hemen hemen her gün dinlerimmTürküde cığırabilirsiniz
Dilim seni dilim dilim dileyiiiiim
Oyyý oyyy
Başıma geleni hep senden bileyiiiim
Oyyyy oyyý
Tey tey tey tey
bende dinliyorumben de mahsuni ye saygı cd si var.hemen hemen her gün dinlerimm
sosyete pazarından korsan alıyorum cd leri valla.diğer türlü çok pahalı.3 ü 10 tl idi pandemi öncesi ama bu sefer tane 5 tl olmuş pahalanmış o dabende dinliyorum
dost dost diye nicesine sarıldımm benim sadık yarim kara topraktır demiş.ne kadar da doğruuu.görmeyen gözleriyle hayatı çözmüş aşık veyselBana cok koymus mapus fabrika ayar düğmeme basınız. Totomda
Aşık Mahsuni Şerif...
Türküleri ayri severim ceyceyim
ben youtubeden dinliyorumsosyete pazarından korsan alıyorum cd leri valla.diğer türlü çok pahalı.3 ü 10 tl idi pandemi öncesi ama bu sefer tane 5 tl olmuş pahalanmış o da
fazıl say ın insan insan ı da güzeldirben youtubeden dinliyorum
evetfazıl say ın insan insan ı da güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?