- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.541
selahattin özdemirarabeskte dinliyorum arada.hayat sen ne çabuk harcadın beni favorimdir
o da kim?selahattin özdemir
müslüm baba neyse de, selo babaya düşeni Allah kurtarsın.o da kim?
emre sertkaya minnet eylemem dinliyorum şu an.hayat felsefemdir o türkümüslüm baba neyse de, selo babaya düşeni Allah kurtarsın.
biliyorum onuemre sertkaya minnet eylemem dinliyorum şu an.hayat felsefemdir o türkü
şu profil resmini değiştirsene.o kadar depresif görünüyor ki o leyla.biliyorum onu
şuan klasik müzik dinliyorum gece yarısı artık
ama leylayım benşu profil resmini değiştirsene.o kadar depresif görünüyor ki o leyla.
ayy hiçbiri olma kendin ol.o profille dolanma.negatif enerjileri toplarsın sadeceama leylayım ben
feryadım yaşarken ölenler için
hayriye hanım olayım
du birini bulurum şimdiayy hiçbiri olma kendin ol.o profille dolanma.negatif enerjileri toplarsın sadece
klasik müzik mibiliyorum onu
şuan klasik müzik dinliyorum gece yarısı artık
onu da dinliyorumklasik müzik minasıl ergensin sen ben billie eilish falan dinliyorum
yeni albümünü dinledin mi beklentimi karşılamadı benimonu da dinliyorum
ı m the bad guy
idare eder bence o da pandemiden etkilendiyeni albümünü dinledin mi beklentimi karşılamadı benim
pandemi döneminde iki tane şaheser albüm yapan taylor swiftidare eder bence o da pandemiden etkilendi
taylor hanım kırmızı çizgimizdirpandemi döneminde iki tane şaheser albüm yapan taylor swift
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?