- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.561
şırdan deyince aklıma norm ender geliyorAhan da şirdan
ay bu ne korktum rüyama girecekAhan da şirdan
Şekline asla aldanmaay bu ne korktum rüyama girecek
Adanalılar anlar ancakmilyon dolar verseler yememmmm
Ben de nohut dürümü için aynısını söylüyorum sürekliŞekline asla aldanma
İlk defa duydumBen de nohut dürümü için aynısını söylüyorum sürekli
adanalı damadımız var ama bu şırdanı yediğini hiç görmedim.tek gördüğüm fellah köftesi idiAdanalılar anlar ancakkahvaltıda bile yerim
Asrın hatasını yapmısadanalı damadımız var ama bu şırdanı yediğini hiç görmedim.tek gördüğüm fellah köftesi idi
biber salçası getirdi gelirken .efsaneeeAsrın hatasını yapmıs
Adana dışındaki şehirlerde de ustaları varAdana' ya gidip yiyecegim o sirdani
Adana köprü başıbiber salçası getirdi gelirken .efsaneee
hah şöyle profil resmi harika olmuşşş.öbürü neydi öyleee ağır depresyonda leylaa.son ruh emiciAdana köprü başı
Adana köprü başı
Otur saraya karşı
Otur saraya karşı
Trench coat hırsızıhah şöyle profil resmi harika olmuşşş.öbürü neydi öyleee ağır depresyonda leylaa.son ruh emici
şu 1.sınıfa başlama konusuna 1. sınıfı hiç okumadan 2 den başladım yazsam şok olurlarTrench coat hırsızı
Niye ki ?şu 1.sınıfa başlama konusuna 1. sınıfı hiç okumadan 2 den başladım yazsam şok olurlar
annem ilkokul öğretmeni idi küçük bir ilçedeydi bakıcı şu bu yoktu.sınıfta bir köşede otura otura okuma yazma matematik hepsini öğrenmişim.1. sınıfa başladım onlar çizgi çizerken ben kalın kitap okuyordum sınıfta.alınan kararla 2 hafta geçmeden 2. sınıf oldumm.o zamanlar yapılıyordur şimdilerde olabiliyor mu bilmiyorumNiye ki ?
Vay şanslıannem ilkokul öğretmeni idi küçük bir ilçedeydi bakıcı şu bu yoktu.sınıfta bir köşede otura otura okuma yazma matematik hepsini öğrenmişim.1. sınıfa başladım onlar çizgi çizerken ben kalın kitap okuyordum sınıfta.alınan kararla 2 hafta geçmeden 2. sınıf oldumm.o zamanlar yapılıyordur şimdilerde olabiliyor mu bilmiyorum
şans mı değil mi bilmiyorum valla.çocuğu da küçük verdim okula.sınıf arkadaşlarından bazıları oyuncaklarla oynuyor diye daha 2. sınıfta sen çocukmusun demişlerdi.ben de evet çocukk oynayacak siz koca bulmaya mı geldiniz buraya demiştim pu ha ha haVay şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?