- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.684
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.401
çocuklara güzel şeyler var.kendim almıyorum oradan.defacto güzel amaAy zaten artık LCW'de de pek güzel bir şey yok ki hep saçma sapan. Eskiden daha iyiydi.
benim gibi kartzede olmamışlardır .6 ay yüklü borcum var ödemem gerekenkredi kartı kullanmıyor bizimkiler
Ben bugün çıktım, yazlıklarda acayip indirim var. Hem kendime hem çocuklara bir sürü tişört ve şort aldım. Gelecek yaz yeter.ben kışlık alıcam
Ceycey DeFacto'da bugün peluş hırkalar gördüm, yumuşacık. Sarılıp yatasım geldi.çocuklara güzel şeyler var.kendim almıyorum oradan.defacto güzel ama
o işi hallettik çoktan.15 tl ye tişörtler aldık.kıza da büyük yaş alıp kaldırdım baza altına.yazın kışlık kışın da yazlık alarak iyi giyinebiliyoruz yoksa imkansızzzzzzBen bugün çıktım, yazlıklarda acayip indirim var. Hem kendime hem çocuklara bir sürü tişört ve şort aldım. Gelecek yaz yeter.
gördüm onları elleyince güzelde kullanışlı değiller almadımmmCeycey DeFacto'da bugün peluş hırkalar gördüm, yumuşacık. Sarılıp yatasım geldi.
Aynı ben.o işi hallettik çoktan.15 tl ye tişörtler aldık.kıza da büyük yaş alıp kaldırdım baza altına.yazın kışlık kışın da yazlık alarak iyi giyinebiliyoruz yoksa imkansızzzzzz
İki yıkamaya dağılırlar ama çok da şekerler. Mart ayında onlar ucuzlar, o zaman alır koyarım bir tane.gördüm onları elleyince güzelde kullanışlı değiller almadımmm
o şekilde almazsak anca lcw den giyiniriz ama yazın kışlık kışın yazlık alınca adidasta nike da ipekyolda polo da ne istersek alıyoruzz.Aynı ben.Eşim çok garip buluyor bu huyumu. Şimdi yazlık mı alınır diyor mesela. Adam çiftçi çocuğu olunca yokluk görmemiş ki bilsin.
bazen gerekiyor aslındabenim gibi kartzede olmamışlardır .6 ay yüklü borcum var ödemem gereken
Anlamıyor ki adam, sonra da söyleniyor her şey çok pahalı diye.o şekilde almazsak anca lcw den giyiniriz ama yazın kışlık kışın yazlık alınca adidasta nike da ipekyolda polo da ne istersek alıyoruzz.
Eveetmaymun varken
evet gerekli bir şey.neyse sen doktor ya da mühendis olunca şöyleee yüksek limitli platinum card koyarsın cüzdanınabazen gerekiyor aslında
maymun gitti
bakalım inşevet gerekli bir şey.neyse sen doktor ya da mühendis olunca şöyleee yüksek limitli platinum card koyarsın cüzdanına
Koton da hoşuma gidiyor benim bu aralarçocuklara güzel şeyler var.kendim almıyorum oradan.defacto güzel ama
şu bdv ye yazmayayım bugün .az kaldı banlanacağımmAnlamıyor ki adam, sonra da söyleniyor her şey çok pahalı diye.
Ben de çekirge misali sıçrayıp duruyorum, ne zaman ban gelecek bakalım.şu bdv ye yazmayayım bugün .az kaldı banlanacağımm
tut kendini ceycey başarabilirsinşu bdv ye yazmayayım bugün .az kaldı banlanacağımm
bunca zaman zıplamayı başarmışsın bundan sonra da bir şey olmaz sanaBen de çekirge misali sıçrayıp duruyorum, ne zaman ban gelecek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?