geyik ordinaryus profesörleri burada

Benim de en gıcık olduğum tipti o sınıf annesi. Kurtuldum ben, darısı herkesin başına.
kendilerini öğretmen hatta okul yöneticisi sanıyorlar bir süre sonra.whatsapa bir şey yazıyorum özelden uyarıyor beni resmi dille hem de uyarma sen de benim gibi velisin yazdım cevap:uyarırım uyarılır dedi ben de şalter attı ağzıma geleni saydım özelden .annem öğretmen ben devlette 4 yıl öğretmenlik yaptım ama ilkokul mezunu bir kadın bana davranış üslup dersi veriyordu güler misin ağlar mısın?

Biliyorum canım, ben de iyi bir kavga ettim. Hem de özelden değil. Gruptan itin totosuna soktum, çıkardım. Sonra öğretmenle de iyi bir kavga ettim. Sonra da çocuğu okuldan aldım. O çirkefse ben çirkefin kralıyım.

ohh çok iyi olmuş
birilerinin hadlerini bildirmesi gerekiyor

trençkot almam gerek
bi de kazak filan alıcam
dolap vs uygulamalarda sıfır ya da 1 2 kere giyilmiş çok uyguna bulunuyor.ama kredi kartı lazım almak için.ya da ürün satıp o parayla alacaksın.ben kıza yarı fiyatına mont ve bot aldım oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…