- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.381
yok haklısın gülmekte.vallahi çok çektimm anlatsam roman olur hocam.
Benim de en gıcık olduğum tipti o sınıf annesi. Kurtuldum ben, darısı herkesin başına.yok haklısın gülmekte.vallahi çok çektimm anlatsam roman olur hocam.
sınıf annesizedeyizyok haklısın gülmekte.vallahi çok çektimm anlatsam roman olur hocam.
kendilerini öğretmen hatta okul yöneticisi sanıyorlar bir süre sonra.whatsapa bir şey yazıyorum özelden uyarıyor beni resmi dille hem deBenim de en gıcık olduğum tipti o sınıf annesi. Kurtuldum ben, darısı herkesin başına.
Biliyorum canım, ben de iyi bir kavga ettim. Hem de özelden değil. Gruptan itin totosuna soktum, çıkardım. Sonra öğretmenle de iyi bir kavga ettim. Sonra da çocuğu okuldan aldım. O çirkefse ben çirkefin kralıyım.kendilerini öğretmen hatta okul yöneticisi sanıyorlar bir süre sonra.whatsapa bir şey yazıyorum özelden uyarıyor beni resmi dille hem deuyarma sen de benim gibi velisin yazdım cevap:uyarırım uyarılır dedi ben de şalter attı ağzıma geleni saydım özelden .annem öğretmen ben devlette 4 yıl öğretmenlik yaptım ama ilkokul mezunu bir kadın bana davranış üslup dersi veriyordu güler misin ağlar mısın?
Bugün bura da soğuktu ya dışarı trençkotla çıktımbugün ne kadar soğuktu tişörtle dışarı çıktım dondummmm.kışlık tek bir şey de yok açıkta.nineler gibi polar aldım sırtıma tekrar kamelyaya indim
yarın çıkaracağım bir kaç parça.çocuğa da eşofman altı falan alayımmBugün bura da soğuktu ya dışarı trençkotla çıktım
ohh çok iyi olmuşBiliyorum canım, ben de iyi bir kavga ettim. Hem de özelden değil. Gruptan itin totosuna soktum, çıkardım. Sonra öğretmenle de iyi bir kavga ettim. Sonra da çocuğu okuldan aldım. O çirkefse ben çirkefin kralıyım.
ben kışlık alıcamyarın çıkaracağım bir kaç parça.çocuğa da eşofman altı falan alayımm
Çok sevindim sizin adınızaAğrı’nın güzel bir ilçesine
bir zamlanmışlar hiç sorma.lcw bile pahalıydı.ben kışlık alıcam
trençkot almam gerekbir zamlanmışlar hiç sorma.lcw bile pahalıydı.
Hodri meydan aşortmancıdan alyarın çıkaracağım bir kaç parça.çocuğa da eşofman altı falan alayımm
Ay zaten artık LCW'de de pek güzel bir şey yok ki hep saçma sapan. Eskiden daha iyiydi.bir zamlanmışlar hiç sorma.lcw bile pahalıydı.
maymun varkenAy zaten artık LCW'de de pek güzel bir şey yok ki hep saçma sapan. Eskiden daha iyiydi.
dolap vs uygulamalarda sıfır ya da 1 2 kere giyilmiş çok uyguna bulunuyor.ama kredi kartı lazım almak için.ya da ürün satıp o parayla alacaksın.ben kıza yarı fiyatına mont ve bot aldım oradantrençkot almam gerek
bi de kazak filan alıcam
EvetÇok sevindim sizin adınızaDoğubeyazıt mı?
kredi kartı kullanmıyor bizimkilerdolap vs uygulamalarda sıfır ya da 1 2 kere giyilmiş çok uyguna bulunuyor.ama kredi kartı lazım almak için.ya da ürün satıp o parayla alacaksın.ben kıza yarı fiyatına mont ve bot aldım oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?