- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.684
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.361
aynen soğudu ankarabugün ne kadar soğuktu tişörtle dışarı çıktım dondummmm.kışlık tek bir şey de yok açıkta.nineler gibi polar aldım sırtıma tekrar kamelyaya indim
sıcaklar başlar gene.geçici bence bu durum.daha kışlık yapacağımm bana güneş lazımmm.aynen soğudu ankara
ben çok iyiydim
biraz üşüdüm ama dedimki somunda geldi sonbahar
delfino gelince haber verin bana.kutlama yapacağızzzİyiyim sen nasılsınnçok giremiyorum artık siteye koşuşturmalar başladı. Yaz tatili çabuk bitti bu sene
belirsiz havalar olucak bencesıcaklar başlar gene.geçici bence bu durum.daha kışlık yapacağımm bana güneş lazımmm.
ne kutlamasıdelfino gelince haber verin bana.kutlama yapacağızzz
olabilir patlıcanlarım küflendi güneş olmadığı için attım.onla uğraşacağıma kitap okuyup keyfime bakaymışımbelirsiz havalar olucak bence
sabah soğuk akşam güneşli
annemde biber koymuştu duruyorlar ne yapıcaksa artıkolabilir patlıcanlarım küflendi güneş olmadığı için attım.onla uğraşacağıma kitap okuyup keyfime bakaymışımama yenilerini doğradım azimliyimm
delfino gelince haber verin bana.kutlama yapacağızzz
Ayy hayırlı olsunnnSelamlaar geldim ben. Burada hep mesleğimin İngilizce öğretmeni olduğunu ama henüz çalışmadığımı söylüyordum. Bugünkü atamada atandım .
yaaa muhteşem bir şey buSelamlaar geldim ben. Burada hep mesleğimin İngilizce öğretmeni olduğunu ama henüz çalışmadığımı söylüyordum. Bugünkü atamada atandım .
en büyükkk delfinoooo en yeni öğretmenimizzz delfinoooo mesleğe hoşgeldinnn delfinoo kıskananlar çatır çatır çatlasınn delfinoooooSelamlaar geldim ben. Burada hep mesleğimin İngilizce öğretmeni olduğunu ama henüz çalışmadığımı söylüyordum. Bugünkü atamada atandım .
Hayırlı olsun zümrem.Selamlaar geldim ben. Burada hep mesleğimin İngilizce öğretmeni olduğunu ama henüz çalışmadığımı söylüyordum. Bugünkü atamada atandım .
Ağrı’nın güzel bir ilçesineAyy hayırlı olsunnnVan'a atandın değil mi?
Çok teşekkür ederimyaaa muhteşem bir şey bu
çok sevindim
inşaallah çok mutlu olucaksın
Ya ahahaha çok tatlısın ceycey teşekkür ederimen büyükkk delfinoooo en yeni öğretmenimizzz delfinoooo mesleğe hoşgeldinnn delfinoo kıskananlar çatır çatır çatlasınn delfinooooo
Teşekkür ederiimHayırlı olsun zümrem.
Hangi kademe zümrem? En rahatı ilkokul, en zoru ortaokul.Ağrı’nın güzel bir ilçesine. Sevgilim de araba alıyor, yarın halledecek bir aksilik olmazsa. Arabayla 2 saatlik bir mesafede olacağım ben ona .
Çok teşekkür ederim.
Ya ahahaha çok tatlısın ceycey teşekkür ederim.
Teşekkür ederiim
Bizde uzun kolluyla ciktik disaribugün ne kadar soğuktu tişörtle dışarı çıktım dondummmm.kışlık tek bir şey de yok açıkta.nineler gibi polar aldım sırtıma tekrar kamelyaya indim
İlkokulHangi kademe zümrem? En rahatı ilkokul, en zoru ortaokul.
Ay biz denize giriyoz daha, askılı şort ikilisinden bir tık kapanmadıkbugün ne kadar soğuktu tişörtle dışarı çıktım dondummmm.kışlık tek bir şey de yok açıkta.nineler gibi polar aldım sırtıma tekrar kamelyaya indim
Hayirli olsun çok sevindim gozun aydinSelamlaar geldim ben. Burada hep mesleğimin İngilizce öğretmeni olduğunu ama henüz çalışmadığımı söylüyordum. Bugünkü atamada atandım .
Çok güzel, ben bütün kademelerde çalıştım. İlkokulların masumluğu ayrı. :)İlkokul. Ben stajlarımı da ilkokulda yaptım, özelde de ilkokul düzeyinde çalıştım, o yüzden ortama azıcık alışkınım . Bir de 5.5 yaşında kuzenim var. Okula yeni başlıyor. Onun kadar mini mini şirin öğrencilerimin olacağını düşününce ben pek bir mutlu oldum ya .
Ay okulum da tam ilçenin merkezinde, internetten bulduğum temiz eşyalı güzel evler hep okuluma 15-20dk yürüme mesafesinde. Van merkez olmasını çok istedim ama ondan sonra gelebilecek en iyi yerlerden birinin geldiğini düşünüyorum, en azından yazdıklarım arasında.
Seninki hangisi? Kaç yıllık öğretmensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?