geyik ordinaryus profesörleri burada

bugün ne kadar soğuktu tişörtle dışarı çıktım dondummmm.kışlık tek bir şey de yok açıkta.nineler gibi polar aldım sırtıma tekrar kamelyaya indim
aynen soğudu ankara
ben çok iyiydim
biraz üşüdüm ama dedimki somunda geldi sonbahar

olabilir patlıcanlarım küflendi güneş olmadığı için attım.onla uğraşacağıma kitap okuyup keyfime bakaymışım ama yenilerini doğradım azimliyimm
annemde biber koymuştu duruyorlar ne yapıcaksa artık
senin azmini bilmeyen mi var canım

Selamlaar geldim ben . Burada hep mesleğimin İngilizce öğretmeni olduğunu ama henüz çalışmadığımı söylüyordum. Bugünkü atamada atandım .
yaaa muhteşem bir şey bu
çok sevindim
inşaallah çok mutlu olucaksın

Selamlaar geldim ben . Burada hep mesleğimin İngilizce öğretmeni olduğunu ama henüz çalışmadığımı söylüyordum. Bugünkü atamada atandım .
en büyükkk delfinoooo en yeni öğretmenimizzz delfinoooo mesleğe hoşgeldinnn delfinoo kıskananlar çatır çatır çatlasınn delfinooooo

Ayy hayırlı olsunnn Van'a atandın değil mi?
Ağrı’nın güzel bir ilçesine . Sevgilim de araba alıyor, yarın halledecek bir aksilik olmazsa. Arabayla 2 saatlik bir mesafede olacağım ben ona .
yaaa muhteşem bir şey bu
çok sevindim
inşaallah çok mutlu olucaksın
Çok teşekkür ederim .
en büyükkk delfinoooo en yeni öğretmenimizzz delfinoooo mesleğe hoşgeldinnn delfinoo kıskananlar çatır çatır çatlasınn delfinooooo
Ya ahahaha çok tatlısın ceycey teşekkür ederim .

Hayırlı olsun zümrem.
Teşekkür ederiim

Hangi kademe zümrem? En rahatı ilkokul, en zoru ortaokul.

Hangi kademe zümrem? En rahatı ilkokul, en zoru ortaokul.
İlkokul . Ben stajlarımı da ilkokulda yaptım, özelde de ilkokul düzeyinde çalıştım, o yüzden ortama azıcık alışkınım . Bir de 5.5 yaşında kuzenim var. Okula yeni başlıyor. Onun kadar mini mini şirin öğrencilerimin olacağını düşününce ben pek bir mutlu oldum ya .

Ay okulum da tam ilçenin merkezinde, internetten bulduğum temiz eşyalı güzel evler hep okuluma 15-20dk yürüme mesafesinde. Van merkez olmasını çok istedim ama ondan sonra gelebilecek en iyi yerlerden birinin geldiğini düşünüyorum, en azından yazdıklarım arasında.

Seninki hangisi? Kaç yıllık öğretmensin?

bugün ne kadar soğuktu tişörtle dışarı çıktım dondummmm.kışlık tek bir şey de yok açıkta.nineler gibi polar aldım sırtıma tekrar kamelyaya indim
Ay biz denize giriyoz daha, askılı şort ikilisinden bir tık kapanmadık . Dün gece ve bugün gündüz stresten üşüdüm ama ben de

Çok güzel, ben bütün kademelerde çalıştım. İlkokulların masumluğu ayrı. :)

Ben 2008'de ücretli çalışmaya başladım. 2010'da da Nusaybin'e atandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…