- Konu Sahibi minikdepresif
-
- #2.001
melisim izmire gitmek için benim ankaraya geldiğim haftasonunu mu buldun kuzucummkızzlarr nabersinizz kimse yokmuuu ben deizmirdeyim kardeşimin terfsi vardıı hava iyy bayaaa burda ohh özlemişim güneşiiii
Selam canim, ne renk yapicaksin ? :44: bende bebisimi bekliyom gelsin kucagima ozaman boyucam insallahsaçımı boyucam bugünnn inşşş güzel olurrrr :18::18::18:
bu arada unutmuşumm
gençlik ve spor 19 mayıs ulusal bağımsızlık bayramımızz kutlu olsunnn
kızzlarr nabersinizz kimse yokmuuu ben deizmirdeyim kardeşimin terfsi vardıı hava iyy bayaaa burda ohh özlemişim güneşiiii
selam cnm nasısısnnn
Selam canim, ne renk yapicaksin ? :44: bende bebisimi bekliyom gelsin kucagima ozaman boyucam insallah
Sagol canimmmmHepimizin kutlu olsun
selam cnm nasısısnnn
beklemekle iyi yapıyosun cnmm
hatta süt verirken bile boya zararlı olabilir
7.77 koleston ışıltılı kahve denicemm
tekrar çıkar cnm merak etme çok gençsin daha
iyim cnm benim sagol
Evet zararli diyolar onun icin boyatmiyorum, kendi sac rengim cikti ortaya acik kestane kendi rengim herkes begeniyo ama ben hep mavi siyah yapardim tuhaf geliyo bana , olsun bebisim icin beklerim. Artik emzirme donemindede boyatamam sanirim.
Ya bide hamilelikten sanirim kaslarimda dokuldu boyuyorum disari cikarken :26:
Suanki rengin ne ?
tekrar çıkar cnm merak etme çok gençsin daha
şu an açık-koyu kahve arası karaktersiz bi renk
siyahtan kendim döndüm üstelik açık kahveye :82:
sonra 7.77 ile 7yi karıştırdım içine bi kutu 6lık yarım kutudan biraz fazla 9luk oksidan ekledim..
uçlar karaktersiz bişi oldudipleri de bile bile çok beklettim dipler daha açık oldu
şimdi normal normal boyucam bakalım inş daha çarpıcı bi renk olur
sağol tatlım..
Insallah canim
Hmm ozaman bayagi yipranmistir saclarin, iyi yapmissin bekleyip. Umarim cok guzel bi renk cikar
Siyahi actirmak zararli diyolar ya iyi cesaret etmissin, benim gerek kalmadi boya akti zaten acildi bayagi 8 aydir falan boyatmiyorum onceden 3 ayda bir boyardim, yariya kadar acidli diger yarisida acilinca artik farkli renkler denerim bende
Canim ben kaciyom kocis geldi yemegini hazirlayim :98:
Optum seni aksam gelmeye calisirim olursan defam ederik sohbetimize
sağol tatlım..
aslında benim saçım çok çok az yıprandı.. yalnız küçük bi bölüme bi de deneme yaptığımdan orası çok yıprandı.. saçım da seyrek olduğundan o bölüm tüm saçlarımı birbirine dolandırdı uzun süre.. ben loreal 5.1 ultra açıcı boya ile açtım saçlarımı siyahtan.. ısı verip 45 dk falan tuttum.. sonra 4-5 ay yıpranmasın diye hiç ellemedim..
ama son boyamda maalesef bu kadar başarılı olamadım işte:18:
evet cnm tekrar siyaha geçmeden güzel bi renk dene.. doğal saçta harika tutacak ilk süreceğin boya iyi karar ver...
görüşürüz cnm
kolay gelsin afiyet olsunnn
akşam uğrarım mutlaka sonucu paylaşırımm
bende özlemişimLacivert
Anemmmm yafrummkız daha erken geleydin ya oy dur öpim
minik bi yorum yazmış bi konuda ondan banlandı canımdüştü mapıs damlarına bende öğüt veriyom
Özlemişim kız
bende özlemişimnafım ben geldim ama yoksun:97::97:
nen hemşo culiii napıyon nen
üşendim cnm
Anldim canim, evet bende oyle dusunuyorum daha tam karar vermedim iste ne renk yapsam diye bakalim ogun gelsin ayarlarim
Yazik senin sacinada , ya bu saclar ne cekiyo elimizden he
Ee yaptinmi sonucu merak ediyom :26: sacinin fotosunu eklesene bitince
Insallah istedigin renk cikmistir
kolay gelsin cnmkime ne dicegimi şmdi hatırladmm
aslııı nice mutlu yıllara tatlımmnafın kocişine
olişş umarm güzel olur saçlarn bnde kendm boyadm snra kuaföre gittm bide o mafetti gayet karaktersz binmkilerde şuan
şmdi eve girdm proje teslm etmem lazm yarına dha onu yapıcm :78: iyi geceler oliş naf minikkk culiiiii ve saymadıgm herkeslerr
evet cnm ondan girdim zaten topiğe :26:kızlar deprem oldu ya baya salladı elim ayağım titriyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?