Geyikte yaparım, kariyerde :)

saçımı boyucam bugünnn inşşş güzel olurrrr :18::18::18:
Selam canim, ne renk yapicaksin ? :44: bende bebisimi bekliyom gelsin kucagima ozaman boyucam insallah
bu arada unutmuşumm

gençlik ve spor 19 mayıs ulusal bağımsızlık bayramımızz kutlu olsunnn

Sagol canimmmm Hepimizin kutlu olsun

selam cnm nasısısnnn

beklemekle iyi yapıyosun cnmm
hatta süt verirken bile boya zararlı olabilir

7.77 koleston ışıltılı kahve denicemm

iyim cnm benim sagol

Evet zararli diyolar onun icin boyatmiyorum, kendi sac rengim cikti ortaya acik kestane kendi rengim herkes begeniyo ama ben hep mavi siyah yapardim tuhaf geliyo bana , olsun bebisim icin beklerim. Artik emzirme donemindede boyatamam sanirim.
Ya bide hamilelikten sanirim kaslarimda dokuldu boyuyorum disari cikarken :26:

Suanki rengin ne ?

tekrar çıkar cnm merak etme çok gençsin daha

şu an açık-koyu kahve arası karaktersiz bi renk

siyahtan kendim döndüm üstelik açık kahveye :82:

sonra 7.77 ile 7yi karıştırdım içine bi kutu 6lık yarım kutudan biraz fazla 9luk oksidan ekledim..
uçlar karaktersiz bişi oldu dipleri de bile bile çok beklettim dipler daha açık oldu
şimdi normal normal boyucam bakalım inş daha çarpıcı bi renk olur

Insallah canim

Hmm ozaman bayagi yipranmistir saclarin, iyi yapmissin bekleyip. Umarim cok guzel bi renk cikar

Siyahi actirmak zararli diyolar ya iyi cesaret etmissin, benim gerek kalmadi boya akti zaten acildi bayagi 8 aydir falan boyatmiyorum onceden 3 ayda bir boyardim, yariya kadar acidli diger yarisida acilinca artik farkli renkler denerim bende

sağol tatlım..

aslında benim saçım çok çok az yıprandı.. yalnız küçük bi bölüme bi de deneme yaptığımdan orası çok yıprandı.. saçım da seyrek olduğundan o bölüm tüm saçlarımı birbirine dolandırdı uzun süre.. ben loreal 5.1 ultra açıcı boya ile açtım saçlarımı siyahtan.. ısı verip 45 dk falan tuttum.. sonra 4-5 ay yıpranmasın diye hiç ellemedim..

ama son boyamda maalesef bu kadar başarılı olamadım işte:18:

evet cnm tekrar siyaha geçmeden güzel bi renk dene.. doğal saçta harika tutacak ilk süreceğin boya iyi karar ver...

görüşürüz cnm

kolay gelsin afiyet olsunnn

akşam uğrarım mutlaka sonucu paylaşırımm

Anldim canim, evet bende oyle dusunuyorum daha tam karar vermedim iste ne renk yapsam diye bakalim ogun gelsin ayarlarim

Yazik senin sacinada , ya bu saclar ne cekiyo elimizden he

Ee yaptinmi sonucu merak ediyom :26: sacinin fotosunu eklesene bitince

Insallah istedigin renk cikmistir

Lacivert

Anemmmm yafrumm kız daha erken geleydin ya oy dur öpim

minik bi yorum yazmış bi konuda ondan banlandı canım düştü mapıs damlarına bende öğüt veriyom

Özlemişim kız
bende özlemişim nafım ben geldim ama yoksun:97::97:

nen hemşo culiii napıyon nen

kime ne dicegimi şmdi hatırladmm
aslııı nice mutlu yıllara tatlımm nafın kocişine
olişş umarm güzel olur saçlarn bnde kendm boyadm snra kuaföre gittm bide o mafetti gayet karaktersz binmkilerde şuan

şmdi eve girdm proje teslm etmem lazm yarına dha onu yapıcm :78: iyi geceler oliş naf minikkk culiiiii ve saymadıgm herkeslerr

Son düzenleme:
üşendim cnm
doğumgünümden önce boyucamm

kolay gelsin cnm

kızlar deprem oldu ya baya salladı elim ayağım titriyo:26:
evet cnm ondan girdim zaten topiğe :26:

geçmiş olsun tatlımm

izmirde de hissedilmiş :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…